Sunday, July 3, 2011

Le Compotieux 7 e. filmiriba filmidest...


...millest ma ei näe põhjust/ei oska/ ei viitsi pikemalt kirjutada


Kill The Irishman


...on üks nendest kinodest mida ei mainita kunagi "Suurte Maffiafilmide top10-s" või muudes säärastest nimekirjades. Ei mäletagi enam, et mis tal otseselt viga oli, sest üldjuhul hoidis huvi üleval, aga lõpptulemusena ei kujutanud endast paraku mitte midagi muud, kui üht järjekordselt keskpärast põnevusfilmi.. kahju, Walkeniga film ju siiski.

H: 6/10



Young Poisoners Handbook


...lendas vaatamislisti peale seda kui herr Fletchu oli kuskilt mingi lapsmõrvarite top-10 leidnud ja FB-sse riputanud.
YBH oli siis tõestisündind lool põhinev film, oli ja rääkis see film poisist, kelle nimi oli Graham Young ning kes jagas keemiat nii hästi, et mürgitas isesegatud mürkidega oma perekonda, vanglateenistujaid, töökaaslasi ja kõiki teisi kes läheduses juhtusid tiirlema.
Miks ta seda tegi - sooda oli, sellepärast tegigi. Filmi parimaks osaks võibki nimetada seda, et ei üritatud mõrvarile hingesügavustesse ronida või süüdlasi otsida. Lihtsalt näidati mis poiss tegi ja kui kaua ta seda tegi...kiidan!

H: 9/10



Rare Exports - A Christmas Tale


...oli siis see Soome jõuluvana lugu, milles mängis see paks eestlane ja mis pidi vist põnevuskomöödia olema. Ei olnud naljakas, eriti põnev ka polnud ning kohati oli isegi suht tüütu, aga kui ma nüüd need tükid kõik kokku liidan ja mälu värskendan, siis saan ikkagi tulemuseks, et soomlaste sooritus oli sooritatud hindele "Väga hea".
Ajaviitekas , aga hea ajaviitekas, ühesõnaga ja lisaks sisaldab nummisid päkapikke, kellest üks sureb iga kord, kui te mingi sentimentaalse jama oma FB seinale copy-te või mind mingil "Your friends photo-matrix" tüüpi FB-äädil tääg-ite. Mõelge nüüd selle peale üks minut oma passiivse mõrtsuka jõudeajast....

H: 8/10



Hobo With a Shotgun


...oli väga meeldiv üllatus, sest härra M. Vana (Machete 10/10) suunast tõusvad ja igikestvad ovatsioonid hirmutasid mu alguses ära.
Oli mõnus ajud-laseme-tomatisodiks-ja-paneme-segast-tüüpi stsenaariumi ja teostusega film. Suisa naljakas oli isegi -VIST - ning need kes mõistavad, et Machete oli saast ja hoiavad seetõttu oma roosad näpukesed targu ka ka Hobost eemale, võivad nüüd julgelt filmi ettevõtta - katsetasin ära ja tänan usalduse eest.

H: 7/10



Hangover


...sai nüüd - faking- igaks -faking- juhuks -faking- teist korda üle vaadatud, kuna esimesel -faking - vaatamiskorral olin ma vaatamise ajal pohmas ning ei naernud kordagi.
AGA - ei naernud ma ka nüüd, ilma pohmakata vaadates ning ei saa ma aru, et mida on naljakat selles, et kamp idioote hakkavad pohmasegase mõistusega linnapeal lolli mängima, selle asemel, et telefon väljalülitada ja oma tegevusetuse tulemuste osas riskile minna ja ei saa ma aru ka sellest, et mis nende tegevuses naljakat oli.
Kas jalaga-persse-huumor on naljakam kui üks osapooltest näitleb, et ta pohmas on ?
Kas DVD-e karp maitseb paremini kui tagakaanel on pisike pilt Mike Tysonist ?
Kas uss on sama mis õunapuu ?
Vastan ise, et EI ja korrutan oma vastuse kolmega.


H: 3/10

Poeg on oma ema eest hoolt kandnud ...(Young Poisoners handbook)

No comments: