Saturday, September 10, 2011

Le Compotieux 9 e. filmiriba filmidest...


...millest ma ei näe põhjust/ei oska/ ei viitsi pikemalt kirjutada.



Sucker Punch



...on Zack Snyder-i toodetud sügavsisuline versioon Charlie Inglitest, ehk siis film, mille botoxist, loll-vidin-make-upist ja push upist tilkuvad filmirullisendimeetrit sisaldavad endas efektimärulile kohast igavust, rumalust, fantaasiavaegust ja veel kord igavust.
Tegemist muidugi filmiga, mis on mõeldud puhtalt turbohelide saatel suurel ekraanil möllama, AGA...
Miskipärast ei usu ma grammigi, et see ideedevaesusest, lihtsalt nõmedusest ja ülitüüpilistest ning jätame-kõik-võimalused-kasutamata-tüüpi stampäksõnist koosnev jampstükk suudaks kellegi huvi kauem kui teise nö. tantsumadinani enda küljes hoida - ei usu lihtsalt ning seega tundub IMDB-s olev ja 6,2-st pügalast koosnev hinne mulle jälle millegi äärmiselt imelikuna.
Sry, aga minus tärkab kuri kahtlus, et peamised hindajad on olnud kinostuudiote sekretärid ning filmisosalejate niigi paljukannatanud lähedased.

Aga jah, see selleks ning ütleme, et oli halb, oli igav ja peategelajanna suutis esineda sama ilmeka ja isuäratavana nagu kunstripsmetega ersatsjäätis.
Võib muidugi olla, et lõpus olevad madinavahed olid huvitavad, aga alates missioonist "Kill baby-dragon" ma enam neid vaadata ei vitsind ning tegelikult ei olnud rongini jõudes mul ka enam mingit viitsimist seda põhiosa, ehk tobetampi jälgida...lagi oli palju huvitavam, aknatagune purjus suburbaanlaste möla asjalikum ning isegi põrand tundus millegi hämmastavalt paeluvana.

H: 1/10 e. põrgulikult nüri ja minu meelest on juba korduvalt tõestatud, et erirühmlase kombel mööda seinaääri liikuvad tikkonts-miniseelik-miljonimeik vidinad näevad erakordselt tobedad ja täiskustult lambalikud välja, seega...ah sitta'h.



All the boys love mandy lane.



Üks seda tüüpia slasher-horroritest milles nagu oleks potentsiaali, aga seda ei kasutata ja mille alguses antakse sulle vihje ja mille lõpus on huvitav twist, aga kuna tee selleni on nii kuradi tõbine, siis ei ole sul selle twisti olemasolust isegi mitte pohhui, vaid sa suht-koht vihkad seda, kuna on ilmeselge, et see raibe tahab kino veel paar minutit pikemaks venitada..baah !

H: 3/10 e. laena mulle tukki Vanemuine...Muidugi, khm, tunnistan, et tekkis ilge tahtmine loomakorjustega täidetud augus ameleda - mitte haisu pärast !



Stake Land


Pff...parem kui The book of Eli ja Priest, aga paraku ei midagi, mis kutsuks seda uuesti vaatama või üldse mäletama.


H:
5/10 e. enamus punktidest tuleb sellest, et tegemist oli postap-filmiga.






...ja SEE koll siin pildil on SEE, mille pärast ma seda kino üldse näha tahtsin ja ma spoilerdan, et isegi SELLE kolli peksmine oli igav....

4 comments:

triintaada said...

Sucker Punch oli tõesti halb vaimusünnitis, samas naisi oli, isegi see ei sobinud sulle?

Kalmsten said...

naisi oli, aga naiselikkust ei olnud...aint mingid vidinad käisid ringi tukkidega ja üritasid mitte oma jalgade otsa komistada. :D

Trash said...

Pede oled või, et Mandy Lane´i ei armasta?

Kalmsten said...

Liiga hetero, et mingi vidina pärast endast välja minna...