Tuesday, August 25, 2009

Quest for Fire e. Brutal and Rough Fu*k (HOIATUS! Sisaldab sexshotte vilmist)

Ehki mul on Trashi käest saadud vähemalt 2 vilmi, millest ma kohe kindlasti kirjutada kavatsen on nende vaatamisrindel siiski kerge ikaldus.

Nimelt teatas mu arvutaja, et enne kui ta on nõus "Vampire Combat-i" nimelise linateose oma rüppe laskma, tahab ta, et ma kõvakettale sellejaoks ruumi teeks.
Persse!
Kärmelt kustutasin 2Gb jagu materjali maha ja nende hulgas läks kaduma ka üks kinupilt, mille nime ma ei jõudnud enne selle kadumist lugeda, aga mida ma kohe kindlasti näinud ei olnud.

Kuna vihisev DVD lugeja on viimane asi mida mu kõrv vilmitamise ajal kuulata tahab ning enne kui ma ennast nii korda olen saanud, et kõvakettal selekteerima hakata ja jätmis/minemis korraldus paika seada, peate leppima vilmidega mida ma olen suuresthundist alla tirinud- seega ei minegid kvaliteetseid skriinsotte!!!!

Aga nüüd asjast..

Kunagi tatikana olin ma sigavaimustuses Raivo Järvi joonistet koomiksist "Võitlus tule pärast"- tegemist on minu arust seiani kodumaise koomiksitööstuse tipuga, kui O. Kallas välja jätta- ürginimesed muutusid koheselt kõige populaarsemateks mängu- ja isesirgeldatud koomiksitegelasteks.
Nö. erispetsialistina sai ka teisi nendeteemaliste "Ronime mööda porimülkaid ringi, koriseme valjult mõttetusi ja vehime malakatega " stiilis mängudega mõneks ajaks nakatada, ehki osaliselt pool- ja osaliselt täissunniviisiliselt, kui aus olla, aga see selleks..

Mäletan eufooriahetke kui Känd ütles, et "kuule van'ema tõi sulle selle ürginimeste raamatu (+ mingi negatiivne kommentaar raamatu väärtuse või ürginimeste väärtuse kohta, täpselt ei mäleta) " ja mulle "Võitlus tule pärast" raamatu näppevahele viskas - see muutus koheselt mingiks superraamatuks ja ma isegi ei viitsi mõtlema hakata kui mitu korda ma seda lugenud olen.

Kui nüüd mälu ei peta siis nagu tellitult, näidati MTV3-st "Quest for Fire" filmi ja see avaldas isegi veidi muljet ehki tollal oli mu kujutlusvõime vingem ja seega suhtusin ma (LOETUD!) raamatutebaasil tehtud vilmidesse äärmiselt(+1) negatiivselt, ega ma seda vilmi enne tänast rohkem näinud polegi , ei tekitanud huvi ja arvatavasti maandusin tookord hoopis laua taha , et "V.T.P./Hiidlõvile" mõned järjed ja lisad koomiksikujul juurde joonistada.

Muljet avaldas praegune vaatamine ainult sellega , et millegagi oli minu kriitilisem ja noorem mina suudetud ära petta, nii-et ma seda vilmi koheselt vihkama ei hakanud.

Arvan, et eks need paar ürgset seksistseeni selle vilmi, nii minu kui maailma silmis päästsidki, nii-et kuskil halvimate viilmide topis ma seda näinud ei ole, muidu oleks ma seda juba varem vaadata tahtnud.
Vilmide suhtes võsin ma ju kriitiline olla , aga igasuguse sugulise kõlvatuse produtseerimine ja selle nähtu vastuvõtmine, käis 2. või 3. klassi poisil ilma suurema filtrita- rõhk sõnal käis.

Filmist pikemalt rääkima ei hakka kuna züzee on enam-vähem-enam-enam raamatujärgi ja neile kes raamatut ega koomiksit lugenud pole, ei ole ka soovitav vilmi vaadata.

Mõned mõtted mis vilmijooksul tekkisid.

Tore, et kõik ahvide planeedi vilmist perit ahvimaskid, endale uue kasutuse leidsid.

Natuke nõme on, et rezka üritab kõiki ürginimeste kodutöid ja tegemisi esimesse viide vilmiminutisse ära mahutada, aga noh ju siis oli ameeriklaste taandareng juba nii kaugele jõudnud, et arusaamine sellest, et tule kaotus võrdus vaenlaselt elektri ja info ära võtmisega tänapäewa mõistes, oli suht raske.

Vähemalt võitlussteenide osas on vilmitegijatel oma paark'end aastat kinematograafia arengut nägemata jäänud.

Oleks see tehtud mõned aastad varem, saaks ma teha uue leibelungi nimega R-rated seksplott , aga ei saa - seega tuleb leppida haldjasaba ja vantaasiaga.

PalmAlive-i ja Head und Soldiresi kasutamisest on loobutud, aga juu oli siis fraulein Welch-il mingi muu projekt käsil, kuna antud vilmi teda ei kaasatud...hmm..arvestades vilmis välkuivaid tissipaare siis oli see möödalask või vähemalt kurb. (lisa1: 26.08. 06:54)

Küpsetatud inimliha on muidugi kõlblik ainult fashistidele, ühe endastlugupidava ja nälginud ürginimese jaoks on see äärmiselt vastuvõetamatu ja tuleb peale päritolu tuvastamist välja öökida.

Eriti tobedaks teeb eelnevalt mainitud stseeni veel see, et paar minutit ennem närib karvane kolmik puu lehtedest tühjaks ja järgmises stseenis maiustatakse roiskunud hundi kallal...

Ja mina rumal veel mõtlesin, et seks oli rahvusvaheline sõna juba kiviajal- mea culpa.

Keegi võiks veel "Brave Scotlandi" kah jõristama hakata, mingil mammutikotist, karupersest ja tiigri..eee...hambast improviseeritud torupillil.


Igasugust tobe-nüme-naljakat jura oli vilmis veel , aga see ka selleks...

Pseudoajalooliselt erootilise vantaasiavilmina: 2/5
Raamatupõhjal tehtud vilmina: 5/5
Pohmellivilm: kärab küll, aga liiga - veeeeeenivvv (+0,25)

Kokku: 7.25/11
Ehk- vaadata võib , aga noh...ütleme nii, et need panostseenid ei ole tänapäeval enam eriti huvitavad, ega isegi mitte väga naljakad. Huvitavaid panosi leiab pornhub-ist või mujalt.



*
Kõigepealt naasama sottid:

Ohjahh, võimalik, et parim võitlussekund kogu vilmis.

Naised olid siis veel arenguga puu otsas.

Dehvenetli naljakaim võitlussekund.
Hm....kas hilisema blow-jobi lootuses tasub kedagi enda kerasi järama lasta..


Nad on kah Türgi Rambot näinud...

nüüd siis veel sex oriented shotid.

ALLA 16 AASTASTELE EDASI VAATAMINE -
RANGELT KEELATUD
!!!!



Kohe alguses virutatakse vaatajale a-moraalsusega.

Rape in progress

Noah tahab nii...


....aga tsikk tahab naa ja sealt see feminismi värgens alguse saigi.

2 comments:

Trash said...

Minu jaoks väga hea film, olen mitu korda masinasse lükanud.

Kalmsten said...

nu kui võrrelda ülejäänud sama teema vilmidega(neid tuli kokku 3 meelde) siis jah- üldises plaanis minujaoks, aga liiga ...läbimõtlematu ja selliseid võitlustseene kasutati viiekümnendatel.