Saturday, May 23, 2009

Koledad tüdrukud öises telekas + pliiats e. Night Chat(11 kohalik kanal) MNC nimeline ja auhinnaline joonistamiskonkurs algab!!!


Tere lapsed.

Seekord ei hakka ma teie pead vaevama päevaste või hommikuste vilmidega mida on tüütult raske öösel üles leida või lihtsalt välja sortimentida.
Tihtipeale on ju juhtunud, et pohmelli saadan tabab teid keset kõige pimedamat ööd ja seega tuleb aja tapvaltaeglase kulgemise vastu võidelda kõige käepärasemate meetoditega.

Õnneks on seltsimehed kanal 11-e juhatusest pohmellikutele vastu tulnud ja paigaldanud kanali öisesse programmi night chat-i mis on kõigile pohmakatarbijatele kohustuslik täies mahus omandada.
Otsest ravitoimet tal küll ei ole, aga siiski võib näha mis juhtub inimesega kui ta eneseväärikusest lugu ei tihka pidada.

Millega siis tegemist?
(SPOILER ALERT!)

Et peale korralikku pummeldamist ja ülesärkamist, peeglist vastuvaadanud pundunud lõust nii hirmsana ei tunduks või paremal juhul üldse meelest kaoks on trans-eestilise konkursi käigus välja selgitatud üks kole ja kesmisest korpulentsusastmest korpulentsem piiga ja tema kõhnem, aga blondim kaaslanna- kes oma lisakilode puudumise korvab sellega, et sügab ennast- kõigepealt büsti, siis kõhtu, siis reit- nagu tahaks öelda , et:" pole hullu, et sa nädal aega ei saanud ziletiga enda lõustale pihta -mina näiteks ei raseeri üldse ennast hihi"- ning nad pohmaitajate avistamiseks mitmeks tunniks telepurki kinni pandud.
Igatepidi vastuvõetav suhtumine ja käitumine ju?

Et pilt visuaalselt liiga üksluiseks ei muutuks joonistab sügamisandetu tütarlaps enda seljataha paberile pilti- otseloomulikult jupphaaval, et huvi ja pinget üleval hoida- millest ei ole võimalik aru saada tänu valguse peegeldumisomadustele heledalt pinnalt, aga pole hullu.
Peaasi on teadmine, et ta midagi joonistab-tore ju kui keegi joonistab, joonistamise jälgimine on alati rahustavalt mõjuv tegevus, eskole?

Saatesse saab ka helistada, et huupi pakkuda, et mida see sügamis ja joonistamisandetu(mis ei paista välja.Viide- mainitud füüsikaline nähtus 4 rida ülespoole) tütarlaps paberile kannab.
See eeldab muidugi telehvoniteelset suhtlemist teiste elusolenditega ja seega pohmellikutele absoluutselt sobimatu, aga ehk on tele 11 mõelnud tulevastele pohmellikutele sest on ju teada, et pohmakale eelneb nii füüsilise kui psüühhilise suhtlemisvajaduse järsk tõus.

Taustaks kõlavad modernsed valtsuriviisid Power Hit Radio vahendusel ning parajal hetkel kui muusikanautimine tüütama hakkab, kraaksatab sügajatütarlaps midagi seoses- telefoninumbri, saatesse helistamisvõimaluse või selle tulemuste, eelduste ja ootustega.

Üks suuremaid plusse saate juures on vaataja poolt kirjutatavad subtiitrid, mis küll ei edasta seda mida....eeeee.....saatejuhid(?????) räägivad, aga on oma lihtsa sisu tõttu puhas pohmavaataja rõõm.

näide:
Pohmasõltlane teleka eest(P.T.E.)- mis värk on? :D
Neiud telekast(N.T.)- mis värk? :S
P.T.E.-Mis sukad on? :D
N.T.-Mis sukad? :)
P.T.E.-Pildil on peenisega tulistav kauboi ? :D
N.T.-Pildil ei ole peenisega tulistav kauboi kahjuks :( :D
etc.

Midagi pohmajasõbralikumat on raske välja mõelda, seega- juba keskpäeval joomingult koju ja magama ning kell ööseks helisema sest hommikuks on see väärtsaadetus läbi.

Nüüd siis väljakulutatud konkursist:

Joonistage pilt sellest kuidas te night chat-i vaatate (vabad vahendid)
Saatke see emaili aadressil: konnonjobu@hotmail.com
Pealkirjaks pange"Fk me I'm hrny"
Ning katsuge see saata eelpoolnimetatud emaili aadressile enne 10 juunit 2009 a.d.

Parim joonistaja saab auhinnaks 5 (viis) sms-i minu kulul nightchat-i saatesse.

Parima pildi valib välja Cleitus van Damm-i nimelise maailma kõrgeima kunstiakadeemia kunstiekspertidest koosnev komisjon, kuhu kuulun ka mina (puhtalt selleks, et asi aus oleks)

Head vaatamist ja joonistamist, aga nüüd tuttu ja kell helisema sest night chat algab juba mõne tunni pärast!



.Night chati puhul topeltpilt ei kärise!!.


pildi pizdiitasin sealtkohast (Actunhg! Elu24 Alert!)

2 comments:

Rents said...

Kas kiri, mille pealkirjaks on "Fuck me, I´m horny", automaatselt spämmi hulka ei lähe? Sellist uhket auhinda tahaks küll.

Kalmsten said...

hotmailis ei tohiks minna, aga ma igaksjuhuks teen paranduse, sobib?