Saturday, May 30, 2009

Skinned Deep e. deliirium selgest taevast (Uuendatud 30.05.09_09.58

98. aastal istusin lollidemäe murul ja libistasin õlut koos tüübiga kes rääkis, et tahab teha vilmi mida saaks vaadata nii maal kui merel, õhus kui ka vee all.
Tegelane oli üldse suh't wierd, nimelt oli ta enda kilekottidele nimed pannud , kartis oma ninakolle, arvas, et inimeses on 10.000 liitrit verd ning peamine koostisosa on roheline plastiliin ja pildistas mingi parmu okset iga nurga alt.
Lõpuks korjas veel taara kokku ja läks minema...
Tüübi nimi oli Gabriel Bartalos
ja tema unistuste vilm nägi ilmavalgust 6 aastat hiljem ja kandis nime "Skinned Deep"

Kirjasõna ei ole selle kirjeldamiseks veel valmis.

Lisa 1.
Kuimainitud kilekoti friik oleks tahtnud teha tõsist slasher-it siis oleks sellest gaad deemm äge silmavara tulnud, vilmi esimene pool oligi tore, lustlik ja naljakas ning slasherite puhul ei saa ju rääkida stseenide kopeerimisest või muud moodi teistest samalaadsetest funki võtmisest kuna nad ongi, nii ülesehituselt kui sisult üks - ühele samad.
Teine pool vilmist läks , aga täiega sõnnikusse kuna esimeses pooles viljeletud "karakter=lõik-plärts-kill" vilmist üritati teha mitmekülgset ja haaravat linateost e. siis toodi sisse zanri väliseid stseene ja süzeekäike(loe kopeeriti teistest ja parematest vilmidest)ning üritati luua pingestatud ja elektrit täis õhkonda millest tuli välja mittemiski- ja isegi mitte just eriti vaadatav mittemiski, pingelisest mittemiskist rääkimata.

Tahan öelda seda, et sitasti tehtud "terariistade kasutamise abc"-tüüpi vilmid on alati naljakad ja silmi paitavad, aga pingestatud miljööga anti-pingelised vilmid on lihtsalt igavad ja parim mis nende vaatamise jooksul juhtuda saab on see, et arvutaja ütleb üles, plaat läheb põlema või ülalkorrusel tekib uputus.

Säästuvilmide kategoorias: 1/5(liigne ikaldus isegi selleks, et selles zanris läbi lüüa, maksis 14.90 aga paistis rohkem ebaõnnestunud 99 eekuse vilmi moodi)

"SAA ÜKSKORD LÄBI!"vilmide kategoorias: 0/5
- ei saanud ja ei saanud ja ei saanud läbi.

Pohmellivilm?- NO!
(See , et ma ei näe põhjust seda kaine peaga vaadata ei tähenda, et ta pohmakaga vaadata kõlbaks -venis nagu kuketatt ja 14.90 eest olen ma harjunud rohkem nalja saama.Naljakamaks ei teinud seda ka läti keelsed subtiitrid)

Kokku: 1/11 - Ei pohmakaga ega ka mitte kliiniliselt surnuna vaadatav.



Screen shote ei saa kuna see eeldaks osalist vilmivaatamist.

2 comments:

J said...

Kui lätikeelsed subtiitrid nalja ei pakkunud, siis eestikeelsed ju ikka?

Kalmsten said...

Ei, tõlge polnud piisavalt halb, Läti keelsed panin ma peale selleks , et amatöördubleeringut tehes enda olemist huvitavamaks teha- päris häste tuli välja kuna nina oli kinni , aga premaks see kinupilti ikka ei teinud.