Monday, May 25, 2009

MEGA shark vs GIANT octopus e. MEGA SHARK VERSUS GIANT OCTOPUS

Iidsel ajal, miljoneid aastaid tagasi pidasid omavahel surmavõitlust kaks ookeanide kuningat- ÜLIHAI ja HIIGLASKAHEKSAJALG.
Vihane võitlus -millest võitjana võis väljuda vaid üks neist kahest- katkestati pealetungiva jää poolt- nad jäätusid, jäässe!
Nende raev on lõppematu ja armutu ka jäises seisundis olles.
See kestab miljoneid aastaid.
Ja nüüd, kui inimene on ennast kinnitanud looduse kuningatroonile on need kaks hiidu (ÜLIHAI JA HIIGLASKAHEKSAJALG) taas vabaduses, et inimkonna silme ees raevukas võitlus lõpetada.
Miljonite aastate jooksul keenud orgaaniline raev on jõudnud staadiumi, kus ei ole enam muud lahendust kui opponendi surm ja tõus looduse kuningaks.
Nende kahe(ÜLIHAI JA HIIGLASKAHEKSAJALG) mõõtmatu tugevus ja tegutsemisviha on kord juba ookeaneid vahustanud ning nüüd on neist ühe eksistents jõudnud lõpusirgele.
Kas inimesel on kohta maailmas peale seda kui üks neist on surnud?
Kas ei pöördu võitjaeluka(kas ÜLIHAI või HIIGLASKAHEKSAJALG)raev koheselt inimese pihta?
Kas Inimese positsioon loodusekuningana on ikka nii kindlustatud kui me arvame?
Kas inimesel on lootust väljuda võitlusest (ÕLIHAI VÕI HIIDLASKAHEKSAJALA) sajandite merekuninga, miljonite aastate raevu ja hiidlainete lömastaja vastu võitjana?

Nendele aktuaalsetele küsimustele üritab vastust leida vanameister Lorenzo Lamas oma surematus teoses -

MEGA SHARK VS GIANT OCTOPUS

Sissejuhatuseks.

Ühel hilisel kevadõhtul leidsin Kole-Jaanuse vilmiblogist sellise toreda treileri.

Kuna vilmid inimkonna ellujäämisvõimalustest-võitluses millegi ülima vastu - on mind alati paelunud siis tirisin kinuvilmi alla ja vaatasin teda kahes staadiumis sest esimese sheansi pidin katkestama kodanik Tõhhi seletamatu vastumeelsuse tõttu, selle vilmi lõpuni vaatmise kohapealt.
Siiski vb see oligi parem, kuna sain mainitud suurteost segamatus üksinduses jälgida ja tegevusse klammerduda iga oma võbiseva rakuga.

Film on enneolematult hea kraam pohmelliperioodil manustamiseks ja kuulub kindlasti tulevasse kuldvilmide kogumisse saastamarketi riiulil.

STOORI:
Ameerika rebelscientistid on tunnistajaks sellele kuidas jäävallist pääsevad vabadusse kaks hiiglaskoletist.
Üsna pea leitakse rannast vigastatud vaalad.
Sel ajal kui ülejäänud ja idiootsem teadlaskond jahub midagi seismilistest jamadest on female-blondescientist veendunud, et tegemist on ühega neist kahest olevusest mida ta endale omaarust ette kujutas.
Vaalaheite paigalt varastab ta hambakillu ja jõuab seda uurides hämmastava avastuseni, et tegemist on megalodoniga, aga igaksjuhuks näitab ta üles vankumatut põhimõttekindlust ja arvab edaspidigi, et tegemist oli tema pettekujutlusega kuni näeb häguse koduvideo pealt TÕDE + HIIGLASKAHEKSAJALGA.
Kaasates võitlusse oma endise õpetaja ja jaapani kolleegi asuvad nad lõplikuks võitluseks koletiste vastu mille võitmiseks neil pole pealtnäha mingeid shansse ning keda relvad ei suuda haavata (ehki nendesse koletistesse ei ole sisestatud titaani geneetilist koodi ;) ) ja kes on sündinud maailma valitsema....


Vilmist endast ja selle teostusest

Kinupilt on üldse tehtud märksõna "pohmellisõbralikkus" sildi all.

Et mitte vaevata inimesi uute võitlusstseenide vaatamise ja neist arusaamisega on vilmis erinevaid aktsioonistseene vähe.
Enamasti kasutatakse samu kaaderid over and over again- see teeb, aga vilmivaatamise omakorda megatalutavaks ka kõige jubedamat giant-pohmakat põdedes.

Et mitte panna vaene HIIGLASKAHEKSAJALG ennast ÜLIHAI õrnroosa keele ja lumivalgete ülihammaste vastu abituna tundma on talle antud supervõimed, nagu näiteks jäsemete tagasikasvatamine mõneksajaks(ÜLIHAI pidi ühte kombitsat kaks korda ära hammustama, alles peale kaheksajala ringitõmblemise lõppemist jäi see lõplikult kadunuks) ja kunagise populaarse tindipoti nimega "Kalmaar" kombel, enda jälitajatele tindi silma pritsimine.

On ka teada, et kinokunst on tagasi oma juurte juurde pöördumas seega on esimeses äksõn stseenis kohmakas ja maapõhja neetud 3d arvutigraafika vahetatud vaatajasõbralike akvarellimaalidega.
Et mitte vaevata inimesi uute võitlusstseenide vaatamise ja nendest arusaamisega on vilmis erinevaid aktsioonistseene vähe.
Enamasti kasutatakse samu kaaderid over and over again - vana, läbiproovitud ja üliehvektne võte kinokunsti algusaegadest.

Film on tehtud ajaliselt määratlematuna, ehki anti kõvasti vihjeid, mis annavad alust arvata, et ajaliseks tegevuspaigaks on lähi-kaugtulevik.
Näiteks plastmassi sarnasest materjalist peal- ja allveelaevad, mida ei suutnud isegi ÜLIHAI hammustus purustada (Võrdluseks - teraskonstruktsiooniga sild purunes lõugade vahel nii, et koll ei pidanud neid isegi liigutama) ehki HIIGLASKAHEKSAJALA kombitsahoobid paiskavad nad koomalaadsesse seisundisse, nii-et nad nagu koolen'd lepamaimud - kõht ülespidi -hulpima hakkavad.
Samuti on arenenud ka igasugu merereostuse likvideerimise seadmed sest ÜLIHAI poolt purustatud naftatanker, paneb peategelased koos allveelaevnikega ainult rõõmsalt kilkama.
Lisaks on kasutusele võetud uut sorti plahvatamistehnoloogia mille tõttu sarnanevad veealused plahvatused taskulambivälgatustele ja on screen shottidele tabamatud.

Et mitte vaevata inimesi uute võitlusstseenide vaatamise ja neist arusaamisega on vilmis erinevaid aktsioonistseene vähe.
Enamasti kasutatakse samu kaadreid over and over again, mis on igatepidi tore sest vilm ei saa niimoodi liiga ruttu otsa ja pohmellisõbralikkuse kõrgeim aste on saavutatud.

Sisse on toodud ka inter-racial armastusliin millega kõige hukku ootavat pohmellikut siiski eriti ei tüüdata.

Teaduslikud katsed piirduvad raamatute lehitsemise ja värviliste vedelikke üksteise sisse kallamise/tilgutamisega, et nii saavad ka lapseomanikest pohmellikud oma naise ja naabrimehe järelkasvu teleka ette naelutada ning pärast tuleb neile lihtsalt hunnik plastiktopse ja guash värve näpuvahele suruda.
Et mitte vaevata inimesi uute võitlusstseenide vaatamise ja neist arusaamisega on vilmis erinevaid aktsioonistseene vähe.
Peamiselt kasutatakse samu kaadreid over and over again-ehk teisisõnu selle jälgimine on tehtud lihtsaimast lihtsaks.


OOEEHHH...Ühesõnaga mainitud linateosest võiksin ma jahuda tundide kaupa kuid ma ei taha kaaskannatajatelt vaatamislusti ära võtta, seega siinkohal lõpetan ja soovin peatset pohmelli, et kinupilt ikke vaadatud saaks.

Edu, lusti ja rõõmu!

Katastrofaalvilmide kategoorias- 5/5
Fantaasiavaegvilmide kategooria-5/5
pohmellivilm? - IGASTAHHES!(+1)

Kokku- 8/10 e. üle kombitsa.
Kokkuvõttev lõppsõna- FORGET THE SNATCH, ITS MONSTERS TIME IN POHMELL !



Karbi kaanepilt viitab juba, et tegemist on millegi enama kui lihtsalt vilmiga.
Kusjuures see pilt on official ! (valmimisaasta on 2009!!!)

Kapten Ahab I ja ÜLIHAI(00.30.07 vilmiminut) Kapten Ahab II ja ÜLIHAI (00.54.20 Vilmiminut)Kapten Ahab III ja ÜLIHAI (01.07.52 filmiminut)
Näete ei mingit valskust - ÜLIHAI on sama.
88 mm-e FLAK on selle kõrval nohu.
Õhutõrjekombits on ülilõugade kõrval nohu(mõneminuti pärast on ta veel nohum....ei... parandan ...mõne minuti pärast on ta täpselt sama nohu)

Et mitte vaevata inimesi uute võitlusstseenide vaatamise ja neist arusaamisega on vilmis erinevaid aktsioonistseene vähe.
Enamasti kasutatakse samu kaadreid over and over again- mille tõttu on ka seekordne vilmitutvustus pikem kui tavaliselt.

Kuna treileri leiate ülalasetsevalt lingilt(sissejuhatuse läheduses) siis lisan seia ühe teise toreda viidio:

2 comments:

J said...

Tase! Na nõtlesin, et mida see Trash räägib 1/5-st? Ei saa olla. Kõik mu saastakorvikogemused kinnitavad, et MEGA SHARK VERSUS GIANT OCTOPUS ei saa alt vedada. 1/5 EI OLE VÕIMALIK!!

Tase! Na nõtlesin, et mida see Trash räägib 1/5-st? Ei saa olla. Kõik mu saastakorvikogemused kinnitavad, et MEGA SHARK VERSUS GIANT OCTOPUS ei saa alt vedada. 1/5 EI OLE VÕIMALIK!!

Kalmsten said...

Ma nüüd lugesin ka, et Trash on MEGA SHARK VERSUS GIANT OCTOPUS vilmist kirjutanud ja loomulikult ei ole vilmi tase talle kohale jõudnud...

Ma nüüd lugesin ka, et läbikukkunud vilmiblogija Trash on MEGA SHARK VERSUS GIANT OCTOPUS vilmist kirjutanud, aga vilmikõrge tase temaniei jõudnud.

Ma nüüd lugesin ka, et läbikukkunud vilmiblogija Trash on MEGA SHARK VERSUS GIANT OCTOPUS vilmist kirjutanud ehki talle on jäänud vilmi kõrge kvaliteet ning uudis ja uunikumsuunad -millele see teerajajaks saab kunagi- tabamatuks jäänud.