Thursday, May 7, 2009

Blood brothers/ Warlords/ Tau ming chong e. pilusilmne tamp

Tänu minu isiklikule silmavärdjalikkusele oleks võinud vilmi nimi ka Twin brothers+1, Triplets või Three Chinese Sons Of One Chinese Father olla.
Nimelt ei suuda ma kuidagi pilusilmadel vahet teha- on lihtsalt täiesti ühesugused ja kõik.
Kogun siiani julgust, et oma heale sõbrale Tarzile tunnistada, et ma tema lemmiknäitlejat- Asia Carrerat - kuidagi teistest sama zanri näitlejatest eristada ei suuda, aga see selleks...
Vilm ise oli tüüpiline näide sellest , et anna mõnele kinotööstusele liiga palju hüperaktiivseid riigikodanikke, liiga palju raha ja tahe igasse vilmi võimalikult palju jäsemetega vehklemist sisse toppida ja tulemuseks on aru ja otsata sõdimis-löömakas.
Tegemist oligi vilmiga kus-
dialoog oli asendatud märuliga,
kunstiline pool - märuliga,
karakterid - märuliga,
keerukad süzeekäigud -märuliga
ja lisaks oli topitud veel näpuotsatäis märulit eeldusel, et küll küllale liiga ei tee ning ükski eluterve inimene pilusilmsetest vilmidest gebensit naguinii näha ei looda.
Kunstilise poole nõrk tase oligi see mis vilmi absoluutselt tühjaks jättis, tunda hakkas see andma vilmi kolmveerandil kui Ma isiklikult kahe tegelase vahelise olulise dialoogi(ca 6 lauset)asemel - üle ühe eelpoolnimetatu õla - taustaks toimuvat näitemängu üritasin jälgida.
Pole hiina teatriga eriti kursis , aga paistis päris naljakas/sheff olevat, peaks kunagi lähemalt uurima, aga see ka selleks...
Näitlemisanne asendati peksmisandega nagu teisteski Hiina uue kino ja vanema kino vilmides või ei ole ma lihtsalt suuteline tigedal ja kurval tsainamanil vahet tegema- my bad...
Igastahes hea vilm pohmakaga vaatamiseks kuna millestki aru saamisega probleeme pole, "Hero-t" näiteks pohmaspeaga küll vaadata ei viitsiks.


hinnang-
Sõdimis-löömaka kategoorias:3/5
Hiina Uue Kino vilmide kategoorias: nõrk kolmene
Pohmellivilm: NOT REALLY (+0,5)
Kokku:7,5(käib kah)
killing in progress


Vähemalt soengud/habemed on erineva lõikega


siin on link kus't võtsin pildid.

Ebaoluline tähejada HDFHYOXZ

No comments: