Wednesday, March 17, 2010

Kui Mel Gibson poleks sündinud..... (Vol 3.)

Ausõna, ma luban , et juba homme tekib mul huvi mõne filmi vastu ning siis ma ka kriban sellest. Senikaua, aga nautige postereid teemaarendusest : ".....kui Mel Gibson poleks siia ilma sündinud..."


Link 2 vol. zwei
und
Link 2 vol. ein

12 comments:

Muffin Monster said...

Ja mida ma näen: saksa keel. You dirty bastard!

Kalmsten said...

NEIN...das ist nicht...
Das ist ...ööööösche....das ist..Austrische.

Sauerkraut!

Muffin Monster said...

1) Austrias räägitaksegi saksa keelt.

2) hapukapsas? whaatt? :'DDD
tahad ma laon ka kõik sõnad letti, mida ma saksa keeles tean?

Kalmsten said...

Ei!
Saksamaal räägitakse Asutria keelt hoopis.
bö!

2. NEIN!

Bratwurst!

Kalmsten said...

Õigustus: Asutria on ilus ja omapärase looduse ning faunaga riik Lähis-Düsgraafia lähistel, aga see ei muuda fakti, et Saksamaal räägitakse Austria keelt.

Muffin Monster said...

khmm...sul on artiklid sõnade eest puudu muide...

Kalmsten said...

artiklid on nõrkadele ning nõue neid kasutada on ehe näide fashismi taassünnist !

Muffin Monster said...

Sinuga on võimatu vaielda. Pmst kui ma ütleksin, et "vaata kui ilus sinine taevas" siis sa lihtsalt vaidlemise pärast ajaksid vastu, et ei ole sinine, roheline on...ja nii edasi täielike debiilsusteni välja.

Kõik! Finito! Edaspidi vaidle iseendaga kui tahad, mina loobun.

Kalmsten said...

MA ei saa iseendaga vaielda, kuna ma räägin/mõtlen ainult puhast ja kullakarva tõde... :(

PS:Ära ole finito, ole aktivio..ok?

Metsavana said...

Pangu nad "mida naised tahavad" filmi kasvõi ajamasina abil Bela Lugosi või Vincent Price - seda jälkust normaalsetes tingimustes ja perekonnas arenenud meesterahvas lõpuni vaadata ei suuda, ega ka ei tohiks.

Ulmeguru said...

Mul oli ilmselt raske lapsepõlv ja malmist mänguasjad ning normaalne ma kah vist pole, aga filmi «Mida naised tahavad» olen ma oma 3–5 korda vaadanud. Tõsi, telekast ja mõni kord on vaatamine ka pikkade reklaamipauside tõttu katkenud, aga mulle meeldib. Selline lihtne, pisut lollakas, aga samas muhe komöödia.

Kalmsten said...

No tegelikult pole W.W.W. puhul suurim probleem mitte Mel vaid lihtsalt see, et heast ideest on sirgunud loll film. Melil pole väga häda midagi, kui ta ennast kaamera käivitumisel sekundiga vereloiku ei kasta, ülimat draamatikat ei etenda või üldse režssööri ei näitle.

Mina olen suutnud seda ka umbes 2 või kolm korda vaadata, aga mitte kordagi lõpuni - umbes kolmveerandi lähenedes hakkab räme ajukepp pihta.
Aga sa oled üks kuradima kröösus, seltsimees JK, eriti kui arvestada seda rutsi mis sa 16 aastasena enda mänguasjade välismaa metalliturule parseldamise eest said.
Mina pidin juba näiteks plastmass Tšapajevitega leppima - polnud tina, malmi ja seega ka mitte 16. sünnipäeva metallifondi.