Wednesday, December 2, 2009

Leebe filmiblogikriitika vol. 2

Viimasest õigluskriitilisest noodist on möödunud juba terake aega ning seetõttu tundsin kohustust köita kokku tähelepanekud ning möödapanekud, mida olen juhtunud viimasel ajal blogides nägema.

Alustuseks ja sissejuhatuseks - rasked ajad on praegu blog.tr.ee-s ehk vähemväärtuslike blogijate ridadest imbuvad sisse ininavastased irinpostitused, Ankur Süda ja Rist otsustasid vähe madalamat profiili hoida ning Inno ja Irja on ka tagasi.

Samas ei ole rõõmustavaid uudiseid ka blogijate eliidi hulgast, sest hirmus sõnadelühend PÖFF murrab nii noori kui vanu.
Immigrant Forzad, Nindzad ja JoonasX-id toodavad Pöff-i teemalist pläusti, lootes google searchist tulevate klikkide läbi enda blogi külastatavust suurendada.
Kole-Xipe loobus edasisest võitlusest vaimutervema ühiskonna nimel ning heiskas vabanduste ja ümbernurga veeretamiste saatel valge lipu, Onu Kalver toodab seda ise salgamata popp-poste, et endale seksisõpru leida ning selle P.-wordi peilisin välja ka Trashi blogist- kuid prügikastis tuhnides oleks ka vähe imelik loota, et sealt midagi peale prügi näpp'e vahele jääb.

Kergemat sorti selgushetk esines Sopranolgil ja teps mitte "Batman starts over" filmitreileri näol, vaid seekord suutis poiss isegi täiesti korraliku roobikuvideo eetrisse lasta - selle eest pluss, aga küll ta jätkab täna oma lõputuks agooniaks muutuvat PÖFF-i orgiat .

Imekombel oli Milleginimel Elajas toibunud oma emalahingutest, pühkinud näpud ja klaviatuuri puhtaks, tõmmanud püksid üles ja peale püksiluku kinnikiilumist kirjutanud lühikokkuvõtte kõige mittemidagiütlevamatest "Stalker-i" arvustustest läbi aegade - põhimõtteliselt pluss, aga enne tuleks Metsavana juures natuke trenni teha, kui on ikka tõsine soov plagiaadi vallas katsetama hakata. Muuseas oli tema järgmiseks ja eelnevaks postituseks "Avatari" screenshotid ja praegu ehib noorsand ennast moepärase Pöffi sümboolikaga.

Zinera
lõhkus Zombieländi puudutava kribaga selle Illuminaarse Tasakaalu, mille ta vaeva ja hoolega oli rajanud ning Paranoiline diskor kasvatab endale parema vaatamiselamuse saavutamiseks OffspRingu muusika saatel pilusilmi.

Paremradikaalina, viimase teadaoleva Laarlasena ning poliitilise ebakorrektsusega tuntust kogunud Fletchut tabas "In.Basterdsi" filmis nähtud Hitleri(High-Five!) surma järel shokk ja lisaks sellest tingitud ajupalavikuhoog ning lõpptulemusena võib vaesekest näha õhtuti iseendaga vestlemas ning kississilmil turvakaamerasse jõllitamas - paranemist pole arstide sõnul oodata.

Oehh... Cochrane-le ütleks, et ajalooprügikastides tuhnides võid sattuda sellele, mis ei pruugi sulle põrmugi meeldida ning parem keskendu pensionipõlve nautimisele šotimaa kanarbikunõlvadel - muidu võib mõne eriti julma leiu korral lisanduda Ralfchat-ile veel Ianchat ning siis ei pruugi ma enam seltsimeheliku hoiatusega piirduda.

Kiidusõnu pole blogimiskvaliteedi/kvantiteedi ning PÖFFIvabaduse teemal paraku lausuda mitte kellegile peale Metsavana, ehkki tema hiljutine muusikalipalavik muudab mind vähe ettevaatlikuks, aga kuni täna lõunani paistsid asjad veel korras olevat- muidugi ei suhtu ma kuigi hästi nendesse isekirjutatud postidesse, sest kirjutiste üldkvaliteet jätab nende tõttu kergelt soovida, aga see hetkel selleks - eks aeg ise paljastab ajapikku oma palge.


Lühinupud

Priitmart laar üritas vaadata 887 korda "Ameerika Ninja VI-e" ning viimane infokild tema kohta pärineb möödun'd reedest, kus ta esines avaldusega peale filmivaatamist
Metsavana juurde tulla -sinna ta, aga ei jõudnud. Kes teaks kus asetseb see dimensioon kuhu ta veeti....
R.I.P. Priitmart.

Juurak sõitis Natsi-ufodega kaasa ning kuna nuud tunnistavad ainult flopi tehnoloogiat, siis pole tal võimalik Aldebaranil filme vaadata.

See kokkuvõte on kokkutoimetatud ja giljotineeritud 02.12.09 kell 13.47 seisuga. Hilisemad tervenemisjuhud ja vabandusartiklid ei tule arvesse ning nendele toetuvaid süüdistusi ebaadekvaatsusest ei võeta tõsiselt isegi majandusministeeriumis.

Mis edasi?
Egas midagi, mina lähen laubal koos Xipe(8-Ball) käitumise tõttu lohutamatu Mõtsapässiga "Kuivamaa Athenasse" Prohvetit vaatama ning sellega lõpetame ka "Rikkumatu blogija" lipu kõrgel hoidmise, kuna järelkasvu puudumise tõttu pole sel enam mõtet... Vae victis.

Nendele, kelle blogi mainimata jäi :

See, et siin teie soperdustest sõnagi ei ole, ei tähenda veel, et teie blogiga köik korras oleks, on lihtsalt olemas selline ütelus, et - sita sees ei songita.

MNC
(leebelt dekonstruktiivne filmiblogikriitik.)

Pic address

12 comments:

ennakesekene said...

Väga hea.
Ainult sa kuradima hull kirjutad nii palju, et ma ei jõua su tekste ärgi lugeda.
(:

Kalmsten said...

Varsti hakkan seto-blogijaid arvustama ;)
ja seda jõudlust ning suutlikust me veel ka vaatame...
sport!sport!sport!

triintaada said...

"PÖFF'i orgia" on täitsa õige väljend, igal pool ainult pöff ja pöff...Sellepärast ma kunagi seal ei käigi. Vaata vaid blogide metsikuid pöffimadness postitusi...

Minu Illuminaalne Tasakaal ja Zombiländ..oh jah, ma loodna, et sa mu järgmist postitust ei vaata, sest see oleks päris raske juba, aga koguaeg ei saa häid filme ka vaadata onju:D

Ja sul on ikka liiga pikad tekstid, vahepeal käisin võileibu tegemas...:D:D

Kalmsten said...

Asi pole heas või halvas filmis vaid selles, et Zombielämd tönkab juba viimased kuu aega paar korda nädalas sisse , et ...no krt, kui midagi fenomenaalset selle koht öelda ei ole siis pole ka mõtet ju sama jahu ajada mida teisedki- rate.ee ei ole elu ja blog.tr.ee esileht ka mette...

Ma ei väida, et keegi peaks otseselt minu jaoks blogama, aga no võiks kirjutada filmidest mida üldjoontes inimesed sel hetkel oletatavalt ei vaata...(Cochrane/ ParanoiaD./T./METS./XIPE)

Muidugi oleneb filmist, kui on mingi film mille puhul võib erinevaid vaatenurki välja tuua siis muidugi(Ingl.bast.ntx), aga selle puhul on ka jälle see jama, et kiputakse asju lihtsustama, et "see on see film mille tegi Tarantino ja seal killitakse Hitlereid"
Ma ei ole ühtegi asjalikku arvustust selle filmi teemal kohanud seiani(in Estonian ma mötlen).

Olgu see selleks, mitu võileivajooksu tegid?

Muuseas Zombie filmidest ma soovitan alati vaadata kahte: ühest sa oled isegi kirjutanud ja teine on "Undead" (2003 Austraalia)

triintaada said...

Selle kommentaari ajal tegin pausi ja läksin töin ka süüa köögist...sinu pärast pean jooksma minema:D:D

Aga tegelikult ei huvita mind praegu ükski film, sest mu Salatoimikute essa hooaeg sai tõmmatud;)

MNC Broz Tito said...

Salatoimikute esimese sessi tirisin ise ka paar kuud tagasi alla ning krt pettusin.
Ei tundudnud üldse enam nii vägev olevat kui ma mäletasin...jäingi kuskile neljanda -viienda kanti pidama ja igavikku ta kadus...

triintaada said...

hea tujurikkuja...:D

Kalmsten said...

with all my blessings...

Anonymous said...

Kurat ma pole isegi blogrollis sul. Mis see olgu.

Kalmsten said...

eee......eeee.....hmm...majanduslangus ?

J said...

Tead esimene filmiblogikriitika oli parem, aga see on ju igale filminohikule selge, et järjed ei saagi nii head olla.

Kalmsten said...

tead jaanus - sinu esimene tänane kommentaar meeldis mulle rohkem, aga ega järjed ei saagi paremad olla....