Monday, March 28, 2011

The Iron Sky - first promo trailer.

Ühesõnaga uudiseid Iron Sky rindelt ning lühidalt kokkuvõttes lõpetati võtted juba eelmise aastanumbri sees ning post-prod on käimas. Seega kehtib veel võimalus kõigi maade natsiufo-huviliste ja muude poolt kauaoodatud kuunatside tagasitulek enne maailmalõppu ära näha - filmikujul vähemalt.

Täpsemalt allolevas videoklipis ja blogi headeris olevale Iron Sky Sneak-Peak pildilingile klikkides saate pisikese support-i eest regada ennast nende õnnistatute hulka, kellel on ligipääs rohkemale ja detailsemale infole IS-i ja selle tegemise kohta.



Et posti natuke pikemaks venitada, siis viskan seia lõppu veel ka mölemad teaser-id ja enne kui lõpetan mainin veel, et siia(!) vajutades jõuate IS-i kodulehele kus saate esitada taotluse, et Iron Sky-d näidataks ka mõnes teie kodulinna kinos.
Antud juhul oleks siis soovituslik omada kodulinnana Tartut, ükskõik kus mujal see ka tegelikult ei asetseks, aitähh :)

LiSA: Kuna McNeo tegi tegelikult üsna õige märkuse informatiivsuse vähesuse üle, siis linkan enda vanemale postile, milles ma pajatan kogu filmiprojektist vedike täpsemalt.

Teaser 1



Teaser 2




__________________________________

The Iron Sky in FaceBook
The Iron Sky Official Web-site

4 comments:

McNeo ühiskonnablogi said...

Kindlasti peab ära märkima ka filmi muusikalise poole.

"Before Iron Sky Ben Watkins has worked on the soundtrack of such movies as The Matrix Reloaded, The Matrix Revolutions and Once Upon a Time in Mexico. He is the principal member of the musical group Juno Reactor that was formed in 1990."

http://www.ironsky.net/site/laibach-to-provide-soundtrack-for-moon-nazi-invasion-film-iron-sky/

Kalmsten said...

Nu seal on veel ja veel asju mis tuleks ära märkida, aga eelistan inimesi kodulehele juhatada, selle asemel, et sealsete lühivormis artiklite põhjal, veel lühidamat kokkuvõtet teha.
Ben Watkins jah ja Laibach jah...jah.

J said...

Ja see klipp ei muutnud mu arvamust mitte raasugi.

Arvan endiselt, et soomlased ei tohiks rääkida inglise keelt.

Tead, filme nad teha oskavad, aga nad pole neisse ka palju ingliskeelseid soomlasi pannud. Ma näen seal seost.

Kalmsten said...

Nu aga ega näitlejad soomlased pole ja "Making Of " asjades üritatakse ikka inglise keelt purssida ja seda juba Artjom Tšjernomõrdini aegadest peale... :P

Heh, meespeaosas on muuseas Otto Götz või vastupidi ja kõik peaksid mäletama tema suurepärast rollisooritust Rolandina, 1999 aasta filmis nimega Beowulf.