Friday, November 4, 2011

2 the Ranting Gryphon – The Truth e. Joomalood aastast 2003 ja enne seda



Radikaalsed kiilakad habemega tüübid on mulle juba teismeeast meeldinud ning sealt pärinevad ka minu esmased kokkupuuted stand-up komöödiaga – alustades siis antud härrasmehest, Matthew Davis aka 2 (väidetavalt võttis ta selle lavanime mingisuguse unenäo järgi, aga ma kipun arvama, et asjaolus on süüdi UFOd).

Kes arvab, et show’le on antud selline pealkiri nagu „The Truth“ seetõttu, et 2 avaldab seal sügavamõttelisi filosoofilisi elutõdesid, EKSIB. Pigem avalduvad 2 enda eraelu- ja joomatõed ning mõningad üksikasjad niinimetatud furry fandomi kohta. Loomulikult leidub seal häid lugusid, kuidas 2 mürgine okselaik vaablase tappis või kuidas ta ühel kohalikul politseinikul pea segi keeras, kuid sama hästi võib sõpradega kuhugi kõrtsi jooma minna ja omavahel stoorisid jagada.

Teisisõnu – ei midagi ülierilist, pigem kipub tähelepanu hajuma jumal-teab-kuhu ja koonduv vahepeal ainult mõne üksiku killu peale. Mina võin küll viitsida kuulata 2 joomalugusid, aga teistele soovitan soojalt tema hilisemat loomingut uudistada.

H: 3 Abort the toast!

No comments: