Tuesday, May 19, 2009

The Island e. Pole loom, ei ole Konn kaa- mingi poolik värdjas on ta

Ehk siis jätkan vilmide teemal mida tasub ja mida ei tasu pohmakaga enda Vlc-Media playeri pleikasse suruda..
Eilane The Island oli ehe näide sellest, et ka hästi maitsestatud lihatükk võib hambaaugus jälgiks olluseks muutuda kui teda enne magamaminekut mitte välja harjata.

Ehk siis esimene pool vilmist sobib täielikult kergema astme pohmakaga jälgimiseks-
Tegevus oli ilus ja tore kui story line-iga mitte tuttav olla ning pakub ka mõningaid kergemaid mõistatusi mida alkoholist vaevatud ajurakud lahendada võiksid, ilma-et "Error-Brain not found" tunne tekkima hakkaks.
Kõik see kergemates värvides pilt jätab muidugi kohe algusest peale kuskile ajutagapoolele kerge tunde, et hirmus saladus selle taga peituma peab ning kaua ei tule lahendit oodata-
poole vilmi pealt saab ilmsiks, et filmitegijatel on olnud kuri plaan uinutada vaese vaataja valvsus äksõni vaese tegevustiku ja malbe õhkonnaga ning siis täie rauaga pihta anda.
Teine pool koosnebki tervelt ühest naljast ning püüdlusest kõik aktsioonivaeselt näidatud sekundid topelt+1 kordselt tasa teha.
Kogu vilmialguses ehitatud olustik ja üsna omapärane story saab endale- maantee äksõni, eriteenistuse jälitussaaga ja sitema astme tulevahetuse sildid.
Vinte keeratakse üle korduvalt ning kõige debiilsem on see et- nii kui oled otsustanud, et:" Ok, ehk muutub lõpp uuesti toredaks või vähemalt talutavaks"- nii otsustatakse niigi aru ja otsata tagaajamine muuta mingiseks Urbaana Jones-iks.
Tahes tahtmata tekib tunne , et filmi loojatel läks poole filmi ajal stsenaarium kaduma ning seega topiti filmi kõik vilmitreilerid, mida kohalik tv-1000 "coming soon" sildi all näitas.
Lollus järgnes lollusele ning lõpupoole üldse ei häirinudki , et asutuses kus polnud kunagi vaja kedagi grupiviisiliselt hukata olid olemas 100 % töökõlblikud gaasikambrid,et tuhatkonna aparaadi väljalülitamiseks -on juhtpuldil "On/Off" nupu vajutamise asemel- targem kambale arstidele pussnoad välja jagada ja et viimaste kaadrite nimeks oleks võinud panna - "hea neeger ja tema valge vend, lasevad lambukestel päikese paistesse joosta".

Ahjaa, kui alguses võis isegi mõned korrad süzeekäike valesti ettemõistatada siis poole + natuke edasi vilmi pealt, oli isegi Kodanik Tõhhile(ja tema on ju ometi naisterahvas) selge, et pahade käsutuses olnud neeger saab oma halvast käitumisest aru, avab oma silmad ja laseb headuse päikesel oma mõistuse üle võimust võtta...


Solk, solk, solk

Alternatiivne Lõpp- Written By MNC

Petegelane Echo, vaatab oma "sponsori" majas kinuvilme "Rambo 1-3 " seob punase paela ümber pea, haarab hambusse pussnoa ning ujub mööda kõrbe, tegevuse algbaasi tagasi ning korraldab seal kahte M-60 kuulipüssi kasutades korraliku verepulma ning viskab jumalat mänginud kuripaha mõne ventilaatori tiivikusse, laob laibad ilusti virna ning süütab kogu krempli põlema, ise samal ajal nutta tihkudes ja valgetes liibukates kloonikarja rinnale surudes- lõppkaader on muidugi tõusva päikese võidutsevas ja hävinenud kurjusepesa leekide hääbuvas valguses.

I pool, rujavilmide kategoorias- 4/5
II pool, äksõnvilmide kategoorias- 2/5
Pohmellivilm ?- Kui siis ainult poolenisti, aga mitte väga (+0)
kokku: 6 (pole suurem asi pohmaka leevendaja)

Karbikaane järgi ootasin kergemat sorti ja keskpärase
fantaasialennuga ulmekat- liiga kõrged ootused nagu ikka.
Nagu olevikust ei piisaks, peab veel tuleviku ka tumedamaks tegema...msn search...mein gott!

1 pildi link
2 pildi link

No comments: