Thursday, February 4, 2010

Kinodes/uued torrentid 2010 e. säästupealkirjaga postitus draftenraumist

Igavusest viskasin pilgu peale, et mis väärt kinukraami mulle see aasta ookeani tagant saatma hakatakse.
Siin siis aasta alguses linastuvast filmihunnikust silma jäänud kinud.


Bitch Slap e. Litsilitakas/litsilaks?

Tundub olevat miskine segu femsternist, A-rühmast ja Woo's Angels-ist. Treiler demonstreeris arulagedat huumorit ning äksõniteemal tabas mu silm selle aasta filminimekirjast midagi hoopis meelierutavamat. Mulle ei meeldi isegi need paljukiidetud posterdised ning ehkki film peaks juba ammu kinolevides olema, ei sunni mitte ükski sisemine hääl mind torrentit otsima.

Z: Äksõn
Oodatusaste:
1/5

Legion


Ehk siis Fantasaasia-äksõnfilm, kus Jumal otsustab, et inimesi pole talle enam vaja ning targem oleks nad kusagil ära kaotada.
Ehkki usaldusväärsetele andmetele tuginedes piisas Soodomate, veeuputuste ja Egiptusemaa seitsme jama jaoks ainult Gabrielist, on sinitaevas selles filmis neid tiivulisi paksult täis topitud.
Paraku jätab aga kogu ülejäänd kompott endast suh't kolmanda järgu kolevampiiri-zombiefilmi mulje ning näitlejate kohapealt oli ka otsustatud kokkuhoiupoliitika kasuks.

Z: Äksõn, Fantaasia, Põnevik
.
Oodatusaste:
2,5/5

Universaalne sõdur 3

Ükskõik kui palju äksõnit sinna Litislaksuka sisse ka ei topitaks, olen kindel, et U.S. ületab teda mitmekordselt. Iseasi, kas see on nüüd piisav põhjus Van Damme väljakannatamiseks - minujaoks kindlasti ei ole.

Z: Romantilne draama, Dokfilm.
Oodatusaste:
0/5

Frozen

Selline lugu sellest, kuidas kolm noort jäävad sellise lollaka jebaa peale kinni, mis mägede vahel sõidab ning mida inimesed täiesti vabatahtlikult kasutavad.
Noh, kuna selle peal on niisamagi külm, siis ei tasu nagu lootagi, et seal on võimalik nädal aega vastu pidada, seetõttu hakatakse muidugi improviseerima ning noh - noored ja mõtlemine ei lähe just eriti hästi kokku.

Alates 19.03.10

Z. Draama, Põnevik
Oodatusaste:
4/5

Dante's Inferno

Ehk siis hunniku tegelaste poolt kokkuklopsitud ja mulitifilmiks kätketud visioon "Dante Põrgust"
Treileri ja paari stseeni järgi jäi mulje, et karakterite joonis jääb taamal toimuva möllukõrval natuke nagu poolikuks, aga ära vaatan kindlasti ja teatud põhjustel ei saa ta ka eriti suurt pettumust valmistada.

Alates: 15.02.10
Z: Animatsioon, Fantaasia, Hirmukas
Oodatusaste:
4,5/5

Splice

Mingid teadlased ristavad sisaliku ja inimese ning tulemuseks on mingine armas värdjas.
Meeldib kindlasti nii Avatar-i kui ka Bad Biology fännidele ehk siis läheb ka mulle kaubaks, juhul kui ma selle olemasolu ära ei unusta, kuna BB oli ajaviiteks täitsa tore.

Alates: 17.02.10
Z:Draama, Hirmukas, Ulme, Põnevik
Oodatusaste:

2,5/5 (puhtalt sisalikulise peenismonstäriga minus suuremat huvi ei tekita)

The Crazies

Gracias, gracias ja lisaks veel kõik see möla, mis leegioni suunas juba öeldud sai, ainult, et inglid tuleb välja jätta.
Selle-eest pidi lõpus tulnukaid näidatama, nii-et peaaegu nagu Undead ning ma juba kujutan ette, kuidas kamraad Türk seda, Irindzat juukseidpidi järel lohistades, vaatama tormab.

Alates: 26.02
Z: Draama, Hirmukas, Ulme, Põnevik
Oodatusaste: 1/5

Alice in -Wonderland

"Korralik deliirium nüüd kinodes" võiks selle filmi prööklause olla.
Igastahes läheb MNC kinno.
Miks?
Sest Burton + Depp + fantasy
ei ole midagi sellist, mida tasuks vaatamata jätta.

Ps. Ehk leiab vanameistrite paar aega ning ketrab valmis ka viimase Batman-i...
Depp võiks pingviinimees olla - ta saaks hakkama küll ning tulemus ei saa naguinii olla jubedam kui Forever, Robin, Beginning ja DK seda olid.

Alates 19.03.10

Z:Seiklus, Fasmiilia,Fantaasia
Oodatusaste:
5/5


To Be Continued....

Samas vaimus postitusi on teinud veel : Mitte keegi, aga võiks ju ometi...

Lisa1:
Zinera võttis vedu e. Z marks the post

Pic on sealt

6 comments:

triintaada said...

Legion ootus 5/5
Alice in Wonderland ootus 5/5
The Crazies ootus 5/5

Ülejäänud jätavad suht külmaks.

Aga ma varastan selle idee!!! :D:D:D
Varsti näed sarnast postitust minu blogis:D muhahahhahaaaa

joonas said...

Leegioni ja inglitega on natuke keerulisemad lood. Veeuputusel polnud inglitega midagi pistmist, Jumal rääkis Noaga isiklikult ja lasi vihma maa peale sadada (1 Ms 7, 1-6). Ka Moosesega suhtles Issand personaalselt, sealhulgas seitsme Egiptuse nuhtluste asjus (2 Ms 7-12). Soodomas Aabrami juures käis kaks nimetut inglit, aga linna hävitas Issand ise, lastes taevast langeda tuld ja väävlit (1 Ms 19, 1-25).

Inglite arvust rääkides - Piiblis on juttu paljudest inglitest. Nimepidi on mainitud kolme peainglit: Gabrieli, Raafaeli ja Miikaeli. Hilisemas kaanonis on peaingleid seitse. Lisaks inglitele räägitakse veel keerubeist, seeraveist ja taevavägedest. Mitmesuguseid ingleid ja taevaseid olendeid on igal juhul väga palju.
Matteuse 26,53 on juttu kahtteistkümnest inglite leegionist. Leegioni kui väeüksusse kuulus 5000-6000 meest, nii et siin käib jutt 60-70 000 inglist. Ei jää muljet, nagu neid rohkem poleks või nagu see oleks nende koguarv.

Kalmsten said...

@ "Z marks the Comment"
Varastada sa seda ei saa kuna lõppu oli lisatud- "Samas vaimus postitusi on teinud veel : Mitte keegi, aga (!)võiks ju ometi(!)Seega - "böö@YRface"!
Ega sm. Joonaselegi üks selline lõdva randmega löödud kähkukas paha ei teeks, aga nüüd siis personaalselt, et see inglite teema on mulle tegelikult teada, aga kommentaar on sellegipoolest überbueno.
Ise pidasin hoopis silmas, et The Prophecys väitis C.Walkeni kehastatud Gabriel(Kindel andmebaas missugune), et tema oli jumala jooksupoiss, kes pidi bravuuritseva Suurkuju poolt lubatud jamad teoks tegema ning säänseid viiteid leiab fantaasiakirjandusest veel. :)
Piibliinglite teemal oleks ma ise ka laskunud raamtulõikude kokkuklopsimisse ja lühiposti vormiga poleks see kuidagi kokku sobitunud.

triintaada said...

See on Hollywoodi film, nii et Piibli võib rahulikult ära unustada. Kipun kahtlema nende Piiblitõlgendusoskuses, aga joonas räägib päris tarka juttu:
http://kristlus.varstukk.edu.ee/kristlikkultuur/piibel/inglid/taevalikud_inglid.php

Mina ootan igatahes Paul Bettany pärast seda filmi. Ingel missugune:D

Kalmsten said...

Möhh...minuarust sarnaneb ta rohkem sädelevale jõllitusvampiirile, kui vägevale inglile.

triintaada said...

Vahet pole, peaasi, et sädelev:D:D