Wednesday, February 17, 2010

Town Creek e. mida faking-kuradima-fakki !!!!!

Niisiis, film eelmisest aastast ja seal on nazi-zombie - justament, seal ei ole mitte nazie-zombID, ega ka mitte KAKS (2) nazi-zombIT ja veel vähem on seal tosin nazi-zombIET, vaid seal on tõesti ainult ÜKSAINUS NAZI-ZOMBIE!

Filmist:

Olgu, see selleks, film algab asiselt- räägitakse sellest, kuidas III Reichi suurninad liitusid kolmekümnendatel aastatel mingi kahtlase kultusega ning hakkasid üle maailma kokku otsima mingeid viikingite ruunikive, mis pidavat viima maailmavalitsemiseni.
Kõlab asiselt eksole, sest:

III Reich + Okultism + Ruunikivid = hunnik nazizombisid


Paraku näidatakse visuaalses plaanis anult germaano-ameerika perekonda, kelle juurde kupatatakse natsiteadlane, sest üks ruunikividest on nende keldris ja sellega ka filmi talutav osa lõpeb ning mõistlikku ei tule sealt enam mitte sittagi...
Lühikokkuvõttena siis, et peatutakse isa-poja suhetel, siis hakatakse edastama filmitegijate arvamust Iraagi sõjast, seejärel killitakse paar surematut talumatsi ära ning kõike seda siis peaks leevendama üks nazi-zombie, kes on nii kuradi loll, et ei oska oma tohutut jõudu kasutades ust kiviga puruks visata koos selle peale joonistatud ruunimärgiga või korstna kaudu sisse ronida... nagu wazt?
Ja muuseas, see, et mainitud üksikisend räägib surnud loomadega ja kannab kummist Hugo Bossi imitatsiooni, ei tähenda veel, et ta nazi-zombie miinimumnõudedki täita suudaks.

Lõpus mulisetakse veel midagi teemal, et kui pahad asjad need mustad jõud on või midagi sarnast - täpselt ei mäleta, kuna ei viitsin'd lõppu enam eriti jälgida.

Järelmuljetus

Ma olen kindel, et kui keegi oleks Hitlerile sellist nazi-zombikat näidanud, siis oleks säänse režissööri eluküünla kiire lõpetamise nimel kasvõi Auschwitzi kambriuste probleemile mingi hädapärane lahendus leitud ning tüüp oleks kõnealuse asutuse kõige kõrgemast korstnast koos leekidega olematusse lennanud.
Aga no muidugi, nüüd, kui vuntsidega preisi härrasmees surnud on, võtab iga degenerandist "filmimeister" seda kui otsest luba sita genereerimiseks ning sellepärast see meie kallis filmimaailm nii persses ongi.
Teate, mängime avatud kaartidega ja tunnistame, et oli see Hitler nüüd, mis ta oli, aga vähemalt nazi-zombiega olid tema puhul asjad selged - Palju, sportlikud, võimaluse korral külmrelvastatud ning sellised, nagu eliitzombidele kohane või muidu võidakse hakata Stalinit parafraseerima, et: "pole lavastajat - pole ka ebakvaliteetseid nazi-zombiesi...."

Hinnang mölas ja numbris:

III Reich-related-undead shit filmina: 0/5 e. mida perset, ok, üks neid oli, aga kuna see ei kõlband karupersegi, siis ümardama ei hakka.
Horror-thriller-draamana: 0/5 e. thriller oli atmosfäär ja seega liiga umbisikuline, et tajuda. Horror oli kolmandas silmas ning mina sellega ei näe ning dramaatika oli kummimantliga kiilakas suures plaanis ehk NULL !
kokku: 0/10 - e. absoluutselt talumatu film alates 10. minutist ja 26. sekundist ja seda kuni lõpuni.

IMDB: 5,8/10 (1240 votes)
Rotten Tomatoes: 33- 50 %

4 comments:

w said...

Kui ma viitsin sisukirjeldust lugeda, siis ma viskan vampiirid, zombid kohe kõrvale, Wolf Creeki kogemata vaatasin, esimesed 20 min oli ok, viimased 20 jäävad minust igaveseks nägemata.

Ainus nazi-zombie film, mille ma olen lõpuni vaadanud ja mille peale ma tuhatoosi telerisse ei viska, on "Outpost", 2007a vist.

Kalmsten said...

Ma vaatan säänseid filme ain't, siis kui keegi on mainin'd, et seal on midagi muud ka vaadata peale "ketšu...khm..vereojade ja hakitud plastilii...khm..lihamägede" või, et nad on lihtsalt übernaljakad..
Muuseas, libahundid pre-2000 on igatepidi hea kraam...enamasti.
Wolf Creeki olen korra üritand vaadata, hispaania keelse dubleeringu tõttu ei suutnud.

Outpost ok, aga Dod Sno ? Dod Sno ????

triintaada said...

Dod Sno oli lahe film. Üks natzi sombie tundub väga igavana, aga kari neid...vinge:D

Kalmsten said...

Jeeh, mina oleks iga kell nõus SS-i astuma, aga ainult tingimusel, et ma peale surma NAzi-ZOmbide rügementi saan !