Thursday, June 3, 2010

Le Compotieux e. MNC äraseletab jälle !!!



The Decent II/Sünnipära II (2009)

Jurtat valgustava tuleleegi hubisevas valguses kutsus vana khaan eeslinahast vaibal mängiva poisikese enda juurde ja küsis temalt: "Cameron vägistas ulmekino, Spielberg alistas inimlikkuse ja Gibson sandistas ajaloo - mis on jäänd sulle mu poeg ? "

"Mina teen Descenti ja siis veel sellele järje" - vastas laps sõjakalt.

Ja ta raibe tegigi seda !

Ehe näide sellest, et vanapässidele antud lubadusi ja lapsepõlveunistusi ei tasu teoks teha.

Vaatamise katkestasin siis kui kuskil lõpus keegi hüppas kuskile. Miks hüppas läks läbipekstud ajukäärudest kaduma, aga ta pasitis filmi algusest saadik selline tohletand ja hädine olevat ning pigem stepielanike armust, kui omal jõul vabastavast haamrihoobist pääsenud - ehk umb..täpselt sellline nagu kogu ülejäänud film.

H: 2/10

Magnus (2007)

Kunagi luges MNC kristallkarske peaga "Tõe ja õiguse" sajaesimese osa, sajaesimest sõnakilomeetrit ja arvas et midagi sellest lurisevamat ei ole võimalik valmis kribada.

On mehad - ON!

Kirjutage raamat ja järgige iga filmis olnud sekundit, paisutage seda trükimasinakuumuses ning venitage kõik dialoogid veel pikemaks - uksuge mind, see mõjub ainult pikkusele, aga mitte kvaliteedile ning tulemuseks oleks raamat mille müümine oleks lubatud ainult psühhiaatriakliiinku vahetus läheduses.

Ühesõnaga ei suutnud filmi päästa ei kõiksevägevama vägi ega hädaabi-härjaga-varnast-kätte meetodil režissööriks ülendatud kõigi asutuste füsiloogiline vaenlasekuvand ehk IT-mees.

H: 2/10

The Da Vinci code/Da Vincy seadustiku

MNC usub, et Hitler lendas sõja lõpusekunditel Antarktikasse, sealt Marsile - vahepeatusega Argentiinas ja Kuul - ning saabub sealt iga hetk tagasi koos Aldebarani abilaevadega - vot! - ja igasuguste keebi ning käepigistusega lihtsurelike vastu huvi tundmiseks või nendega maadlemiseks ei jää mul selle kõrvalt enam aega ega ka mitte tahtmist. Vähemalt mitte Da Vinci code-i formaadis.

PS. Raamat oli vähemigavam.

H: 3/10

Хочу в тюрьму/Tahan Türmi (1998)

Peale sotsialismileeri kokkuvarisemist hakkas idapiiri tagant tulema komöödiaid nagu murdu - üks jaburlollim kui teine ning mõni vahelduseks isegi originaalne ja naljakas.

Kõnealuse filmi puhul on tegemist orig-naljaka filmi degenerantversiooniga kus idee on, aga huumori kohapealt jääb kõvasti vajaka.

Üldjoontes: kuskil poole pealt läheb asi juba täitsa lamedaks ning lõpp sandistab viimasedki positiivsed mälestused mis filmialgusest säilinud on.

"Mis sa virised - põrutad Hollandisse, lased ennast vangi panna, saad seal hästi süüa, elad lõpuks ometi inimese moodi ning võib-olla õnnestub ehk isegi raha teenida..."

H: 4/10

Corpse Bride/Korjuse pruta (2005)

Tim Burton ning Johnny Deppi hääle ja olemisega peategelane.

Ahjaa, tegemist on animatsiooniga, aga on sel eelneva info kõrval veel mingitki tähtsust ?

H: 8/10

Alice in Wonderland/Alice imedemaal (2010)

Ohjahh - polnudki selline LSD-hullumeelsus nagu ma ootasin, aga ega ta nüüd midagi väga väärtusliku ka polnud.

Häid ja väga häid stseene oli ning Burtonit tilkus nii kõlaritest kui monitori jahutusavadest, aga arvatavalt andsid Disney label ja kontraht filmile korraliku laksu veel enne selle sündi ning üliägedad kaardisõdurid seda kompenseerida ei suutnud.

H: 6/10

Vol. 7
2010
Tänud lähevad jällegi MNC ja Google translatoritele ning postereid-pilte ei saa kuna mul pole Mozillat arvutajas, ega ka mitte piisavalt viitsimist selle installimiseks

Vabandan lugejate ees topeltposti pärast, aga ma lihtsalt pidin postitused õigesse järjekorda saama.
- Big-Big Sorry




No comments: