Friday, October 8, 2010

MEGA PIRANHA e. koputus maailma teadlaskonna südametunnistusele


Üldiselt alustuseks

Keemia, geneetika ja igasugu muude jumalat mängivate tööstuste ja teaduste liigne entusiasm on juba ammu teinud murelikuks mõtleva osa inimkonnast.
On korraldatu protestimarsse ja kogutud allkirju kuid lisaks eelnevale on nüüd sir Eric Forsberg (Snakes On A Train, Sex Pot, War Of The Worlds II - The Next Wave) saanud maha kinuteosega, mis peaks mainitud teadlas ja tööstuskondadele südamele koputama, et aids aidsiks ja nälg näljaks, aga mõelge ka ometi, et mida te täpselt teete ja mis selle tagajärjed võivad olla.
Mega Piranha loob vaataja silme ette verdtarretama paneva pildi piraajadest, kes suurendavad iga 48 tunni tagant oma kasvu ca kaks korda ning seda kuni lõpmatuseni ning kellede vastu on inimkonna suurimadki purustustehnoloogilised saavutused jõuetud.
Mega-piraaja ei ole kala keda te püüda tahaksite, Mega-piraaja on inimteaduse julm saavutus, kes kulgeb pidurdamatult edasi ja ainult edasi, kuni on hävitanud KÕIK !
Ahjaa - nad plahvatavad kui vastu majaseina hüppavad.

Filmist lähemalt

Mega Piranha on film, mis sisaldab endas kõike, mida sellise nimega film endas sisaldama peaks. Ehk siis - seal on olemas veealune noavõitlus piraajadega, Ohio-klassi tuumaallveelaeva pilbasteks närimine piraajade poolt, kaldapealne mudamaadlus tigeda piraajaga, helikopterirünnak piraajaparve vastu ning otseloomulikult säästuteadus ja loppis näo ning õllekõhuga tippteadlased, kes kohalikes oludes kõigi vähekoloriitsemate kõrtside pimedaid nurki või letiääristust kaunistavad.
Lisaks eelnevale veel muidugi ka rahvusvaheliselt kinnitatud Esimese Võimaluse Lahendus e. tuumapomm. Samapopulaarne sub-gunidega relvastatud rühma Navy Seal-ide kalale saatmine ja siis jälle tuumapomm.
Seda kõike eelpoolnimetatut muidugi maitseka bekat-näitlemise, metsa-tiheda-poole dialoogide, silmipimestavate eriefektide ja nende korduste ette, taha ja vahele.

Kokkuvõtteks

Igastahes puurib mind kuri kahtlus, et ma olen selle aasta filmi number 1 juba ära näinud ning kui sa arvad, et see film pole vaatamist väärt, siis kujuta endale ette  piraajat, kellele on plahvatusohtlik helikopter hammaste vahele kinni jäänud ning pane kinu tiksuma.


Hinne numbris, lisamölas

Mõtlemapaneva katastrooffilmina inimkonna võimalustest: 5/5 - Mega Piranhat ei peata ei soomus, ega ka mitte-kuhugi-küündimatud onelinerid.

Äksõn-horror-Sci-fi filmina : 5/5 - No kurat, piraajad mis toituva lahingristlejatest. Erirühmlas-teadlaste grupeering koostöös USA valitsusega, kes üritab neid aidata ning Venezuela relvajõud, kes üritavad omakorda neid peatada(neid üleeelmisi, mitte eelmisi ega üle-üleeelmisi) et nagu what do you expect ?

Kokku: 10/10 ehk nii nagu oli Mega Shark VS Giant Octopus eelmise aasta parim film, nii on Mega Piranha vist parim selle aastane saavutis, ainult, et kaheksajalakähmlusest mitmeid kordi krehvtisem.


9 comments:

Rents said...

Sul ON lootust, me TOETAME sind, mine ainult palun arstile.

cdg said...

kala mis suurendab oma kasvu iga 48 tunni jooksul 2 korda , mis on algselt täiskasvanuna 14 cm pikk, suurendab oma kasvu meetrile ca 5 päevaga. Järgmise 20 päevaga on ta pikkus kilomeeter, ja veel 20ga nii 1000 kilomeetrit.

Minu hinnangul sureb kogu see liik kuu ajaga nälga. Inimesed tulevad keskmaalt kallastele tagasi ja elavad edasi.

J said...

Nii palju kui ma näinud ja kuulnud olen, see film ei saa pettumust valmistada.

Kalmsten said...

@Rents
...jaaaah, sina ja toeks - tean küll, et sa tahad lihtsalt mu varandustele kätt peale panna.


@cdg

Jah, aga juba 500 kilomeetrisena suudaks ta hüpata Atlanist Vaiksesse ja kahmata lõugade vahele kõik inimesed kes teele ette jäävad - juhul muidugi kui ta vastu mingit maja ei lenda ja ei plahvata.

@ Jaanus (Kole)

Su nina, kõrvad ja silmad ei peta sind..Megahai ja kaheksajalg on megapiraaja kõrval tiba nohune ning aasta parima filmi tiitli sai tsee ju ainult tänu sellele, et eelmine ikka suh't sitt filmiaasta oli.

Kalmsten said...

Lisa: nii-et Jaanus, ootan pikisilmi sinu posti mega piraajast :)

triintaada said...

Mida filmi?!:D
Sellist jama ei oskagi kuidagi kommenteerida:D

Kalmsten said...

kas a üldse vaatasid seda ve???
Kas ssa vaatasid seda ikka mõttega ?? Kas inimkonna tulevik, mis on hullumeelsete teadlaste käes ei ole sinu arust tähelepanuvääriv faktor ah??

IGNORANT!

:D

triintaada said...

Mulle piisas selelst jubedast treilerist..jubedad näitlejatööd, veel jubedam idee, ja veelgi jubedam teostus, filmi pole vajagi vaadata:D:D

Tulevik hullumeelsete teadlaste käes võib olla küll problemaatiline, aga...see film on küll haigelt jube:D

Kalmsten said...

Film on selle aasta parim, tahad protestimeelset mängida ja mingeid oma radikaalfilme esile tõsta, siis palun...keegi ei keela! Ja ei nuta! Eriti!