Tuesday, November 9, 2010

The Entity e. seks kummitusega.



Mölan ette:

Viimasel ajal on olnud loomingliselt suht kehv seis, ehk siis isegi kui olen suutnud mõne hiiglaslikus entusiasmihoos tõmmatud/seebatud filmi käima panna, siis olen ma enne esimest poolikut magama jäänd või ei tule peale filmivaatamist sellist mõtetki, et võiks sellest nüüd kirjutada.
Nädalavahetusel tehtud ringreis Tarbatu- Hellva- Tarbatu - Võro - Muffinstan- Võro - Tarbatu-andis küll loomet ja energiat, kuid pühaba õhtal ette võetud Operation "Tequila sunrise" öise Tarbatu kõrtsides väänas see-eest täiesti tühjaks ning eila pohmaka leevenduseks käima pandud neljast filmist suutsin ma mõttega ära vaadata ainult ühe - The Entity - ning sellest saab ka tänase posti peategelane.

Filmist:

Nu see on siis film, kus kummitused vägistavad ühte meeleheitlikku koduperenaist.
Ega rohkem selle kohta eriti öelda polegi, kuna enda Bloggardgrenaderidest tutvusringkonda arvestades peaks juba ainuüksi sellest piisama, et huvi tekitada.
Ahjaa, tegemist ei ole hentai-ga vaid ikka päris filmiga. Ehk siis seal on pereema koos kolme lapsega ning järsku ilmuvad tema majja kummitused, kes hakkavad teda aeg-ajalt vägistama. Poisil murtakse lihtsalt randmeluu.
Vahepeal, kui poltergeist naist vägistada ei viitsi, väristab ta niisama peegleid ja laudu ning peksab sõbranna majal aknaid eest ära.
Noh, mingi aeg saab vägistamisaluseks olev naisterahvas orgasmi ning see on ka viimane piir tema kannatuste karikasse. Psühholoog arvab muidugi, et ta kujutab seda kõike ette ning kõigi õnneks või õnnetuseks satub ta raamatupoes poltergeistivastast kirjandust lapates kokku teaduslikult korrektsete kummituste uurijatega.
Noh ja siis hakatakse vaime külmutama ja muud vähemhuvitavat korda saatma.

Üldjoontes siiski

Kui ma ennem mainisin, et huvi peaks tekitama juba see, et tegemist on filmiga, kus vaimud sarivägistavad ühte naist, siis jah - nii ta ongi, aga mainin veel, et see on ka ainuke püsivalt originaalne joon terves ideedevaesuse hunnikus.
Ülejäänud head mõtted mida vahepeal sisse loobiti, lennutati kuskil poole filmi pealt prügikasti ning välja keegi neid sealt õngitsema ei hakanud, vaid otsustati piirduda psühholoogi ja para-psühholoogide vahelise vägikaikaveoga, ehk tantsuga naise ümber ning lõpuks selgitati vaatajale - vabanduseks pooltühja kesta eest - et tegemist oli tõestisündinud looga.

Hinnang numbris, lisamölas:

Filmina kus vaimud vägistavad naist: 2/5 e. idee on, aga peale tissmuljumise ja mööda tuba ringi põrkamise ei ole seal inter-dimensionaalse seksi huvilistele suurt midagi. Ehk siis ei mingit lendlevat-kumavat spermat, kummitusbeebit, kõlisevaid ahelaid või penetratsiooniakti ringihõljuva voodilina algatusel.

Horror-kummitusefilmina: 3/5 e.ei mäleta, et viimasel ajal paremat oleks näind, aga varasematel aegadel olen küll.

Kokku: 5/10 e. ma saan aru, et loodeti psühholoogilse efekti peale, sest noh, stseen, kus vaimud vägistavad laste nähes nende ema, ei ole just kõige tavalisem nähtus. Paraku aga ei suutnud see film mingeid tegijate poolt oodatud emotsioone esile kutsuda, kuna kõik vägistamisepisoodid ise olid nii kuradi totrad, ideedevaesed ja ebausutavad, et hea idee põrumisest hakkas lausa kahju.

Kas kahetsen vaatamist: Ei, sai see jama ära vaadatud ning pohmelliga käis asja ette küll. Mitte midagi hirmutavat, erutavat ega huvitavat, vaid selline keskpärane easy-watching.
Otseselt soovitama, aga kellegile ei hakka.


Teised:



6 comments:

triintaada said...

Huvitav filmivalik....
Kuidas sa satud sellise jama otsa?

Kalmsten said...

hmm...ma lugesin mingit lõiku, mingist artiklist, mingist foorumist, kus räägiti mingist filmist, kus omakorda on kamp vaime, kes omakorda vägistavad noort üksikema.
Noh, siis trükkisin Google otsingusse : "Raped+by+ghosts(movie)" vms ja leidsingi sellise filmi.

Edasi oli juba rutiinne torrentihoorlus ja ...

triintaada said...

Hea seletus...no tõesti:D
EI oskagi selle peale midagi kosta:D

Kalmsten said...

No kuule - kui mitut filmi sa oled näinud, milles vaimud(!) vägistavad(!) üksikema(!), ah ?

triintaada said...

Mitte ühtegi. Aga ma olen näinud, kus vaimud niisama panevad mingit bimbot!:D

Kalmsten said...

oooo...mis film oli? Mulle meeldivad fimid, kus on mingeid ...ee... huvitavaid ideid ja muud sellist. :D