Monday, October 31, 2011

Katie Morgan on Sex Toys e. Katie Morgan on seks-asjade peal


Katie, Katie, Katie... Pärast Kevin Smithi filmograafia fännamist on minust saanud ka Katie Morgani austaja. Ta jätab mulle kuidagi väga klassikalise pornostaari mulje oma rõõmsa naiivsuse, blondide lokkide ja silikoonõhupallidega. Isegi tema lapselik hääl lisab tema võlule aina juurde ja paneb mind kohati imestama, et antud combo ei mõju selle naise puhul tüütu ja negatiivsena. Kes teab, võib-olla on asi lihtsalt minus?

Tema lühike tutvustav video teatud sorti lelude ja nende ajaloo kohta (mida ükski endast lugupidav jumalakartlik tubli tudeng nagu mina mitte kunagi ei kasutaks...) on hea näide Katie armsusest. On teemasid, millest oleks võinud suts pikemalt rääkida (bondage) ja teemasid, mida ta üllataval kombel üldse ei puutunud (anal). Kuid asjadest, millest ta rääkis, tegi ta seda piisavalt huvitavalt ja konkreetselt, segatuna klassikalise infomercial muusika ja tobedate naljadega – nii et igav igatahes ei hakka.

Ilmselgelt jääb 27 minti liiga väheseks, et põhjalikult rääkida seksmänguasjade ajaloost ja teatud esemete suhtes tsiteeriksin Katie’t ennast: „You have to be pretty bored to come up with stuff like this...“

Sellegipoolest annab Katie Morgan hea ja humoorika ülevaate, olgugi, et mõned naljad ajasid pigem naerma mitte seetõttu, et need head olid, vaid kinda vastupidi. Lühike hea tuju ja „oot-ma-ainult-hästi-korraks-tšekin-iha24-kodulehte“ tekitaja, kellele antud teema peaks huvi pakkuma. Ja kammoon, pisike kogu vanamoodsatest seks pildikestest ei tee kellelegi liiga – minu arvates parim osa selle video juures!

H: 6 e. Paluks mulle ka nüüd üks CyloRack jõuludeks :)


2 comments:

Rents said...

Väga armas postitus. Tänud harimast.

Eva said...

Aga palun :) Tänud tänamast