Thursday, March 10, 2011

Secretary e. spänkimise tervendavast mõjust


Ootused ja lootused:

Gendri kirjutas oma postituses, et film räägib seksuaalsetest hälvetest ning andis mõista, et tisse ja tusse sajab kaadrisse nagu oavarrest.
Kuna ühteks oluliseimateks määrajaks mu filmide valikus on tissist, tussest ja seksuaalhälvetest koosnev püha kolmainsus, siis otseloomulikult tirisin raipe alla. Mitte, et ma mingi perv oleksin, aga tahtsin lihtsalt nä...khm..naut..khm...hukkamõista üksteisele suhu kakivaid valgekraesi, pärasooli rebestavaid pepukäbisi ja koertega mädaneva hobusekorjuse sees kuuekümneüheksatamist ning seda kõike, siis romantilise komöödia vormis - palun vabandust, parandamatu romantik olen noh.

Purunenud ootused ja lootused:

Nu tegelikult ei olnud seal midagi mida võiks seksuaalhälbeks nimetada. Kerge spanking, horseriding ja kerged domina/us värgid peaks selged olema igale ühele või siis ehk välja arvatud pisikesele kirikukooli õpilasele, kelle jaoks ainuke doominus on Issand ning ainuke rõumänts on kannikaid lõhestava riistaga ja talaaris vanapapi, aga isegi viimati mainitud kohas on laksutamise puudumine pigem erand kui reegel.
Igastahes ei olnud filmis midagi sellist mida ei võiks liigitada žanri alla "tavaline romantiline komöödia" psüühhiliselt ebastabiilsest naisterahvast, kes armub oma seksuaalse alasuunitlusega võimumänge armastavasse ülemusse.
Lihtsalt valged linad ja küünlad oldi asendatud punase pliiatsi ja sinikatega kannikal ning hoiatan omalt poolt, et kui keegi peaks hakkama vaatama seda puhtast huvist naisterahva sugu ja imetusorganite vastu, siis leiate need kõik filmi viimasest 5-st minutist.


Hinnang numbris, lisamölas:


Seksuaalhälbelise komöödiafilmina: 1/5 e. mitte ühtegi seksuaalhälvet, kui värvilise kondoomi kasutamine välja arvata, seal silma ei hakanud, aga hiiglaslik porgand oli küll armas...

Romantilise Komöödiana: 4/5 - iiveldama ei ajanud ning kohati oli täitsa kelmikas. Usun, et koos naisega vaatavat mehepoega otseselt magama ei pane ning paar haigutust käivad lihtsalt sellise žanri juurde - erandid kinnitava reeglit

Kokku: 5/10 e. Nu filmile kus noor sekretärineiu peab tegema raske valiku vaimselt alaarenenud noormehe ja eduka advokaadi vahel on see isegi palju antud, AGA - kuna kuni kolmveerandini jooksis asi suht libedalt, siis on ok.
__________________________

Teised:


Secretary
(USA 2002)

Gendri: ++++/+++++

Filmiveeb.ee: 6.0/10(2)
Rotten Tomatoes
(average rating): 6,7/10
IMDB: 7,1/10 (31,555 votes)

PS. Kuda uus teksti font on, väsitav??
(1/3 - 1 hääl kolmest vajalikust, et font tagasi muuta on olemas)



10 comments:

Anonymous said...

Akkab silmadele jah.

jail.ee

PS: väga haige inimese kottimise eest oled mulle nüüd päääris mitu jätsi sees.

Kalmsten said...

Mähh, ma ei kottind ju ja ma olen ise ka haige.
Nagu ma ütlesin olen ma oma seisukohad - FB ja blogikommentaaride eelistuste teemal - teatavaks teinud nii härra M. Vanale kui ka U. Gurule , kellest esimene on osutunud õppimisvõimetuks ja teine satub siia harva.

Duplikaati poleks küll vaja olnud, aga aitähh siiski, oli meeldiv. :)

Mart Moppel said...

Normaalne font minu meelest.

Kalmsten said...

danke :)

Veel keegi?

triintaada said...

vastik font. :D

Kalmsten said...

Kahel erineval päeval arvamuse avaldamine ei mõju kahe häälena, nii-et endiselt on 2/3.
:D

Borgand said...

Kuivõrd siinne arvustus tõmbas selle filmi seksuaalhälvete kategooriast osavalt maha, siis (romantilise) komöödiana annaks mina talle lausa 7/10. Filmi seksuaalne, ent samas piisavalt rusuv alatoon tekitab vaatajas täpselt sarnase tunde, kui ehk peategelasel oli, kui ta peale esimest laksu ehmatusest poolavali suuga, ent põnevil, juurdleb, kas anda ülemusele vastu lõugu või kummarduda veel sügavamalt. Teistmoodi, valus, aga paeluv.

Metsavana said...

Mis hädaldad ? Ise teedjuures rääkisid, et FB on tulevik. Blob.tr.ee on surnud ning üldse tuleb FB promost ja levitamisvõimalustest parimat võtta. Miks siis sealseid komme nii tõrjud ?

Metsavana said...

Sul tegelikult seda muret pole aga mõne inimsese blogis komides mõtlen mitu korda ennem järgi, et kas on midagi asjalikku öelda. Muidu oota kuni erinevad lehed laevad, logi blogspotti, tao mitu korda word werificationi sisse jne.

Kalmsten said...

Borgand
Selle laksuga algas, ja ka lõppes nö originaalne osa filmist.( 5 minutit ette-taha) Ülejäänud oli selline padutavaline roman-komö-venitamine. Nuff to say.
Mjestavana

Ja järjekordselt tei saanud mestavana mitte midagi mu jutust aru või mängib lihtsalt turakat.
Katsun järgmine kord lihtsamalt rääkida ning -
Blogi on personaalne, aga
FB on mingi steriilne massijunn. blogiomanikuna peaksid või vähemalt võiksid sa sellest aru saada..