Thursday, November 5, 2009

Destination Moon e. Natsi-Ufode jälgedes....

Algus:

Kuna eile sai avalikustatud, mis on tulemas Kuu tumedamalt poolelt, siis täna kraabiks ekraanile järelmuljed ühest teisest linaloost.
Valminud on see ajajärgul, mi'l Soome ufoloogid polnud veel filme vaatamagi hakanud, Kuunatsid sulberdasid veel vandenõuteoreetilistes munarakkudes ringi ja isegi Sovjetid polnud veel kogu lähikosmost oma lõpnud penisi täis loopinud.

Destination Moon (1950)


Mida ma ütlen?

No mida kuradit sa ikka selle peale ütled, kui vaatad filmi, milles käiakse kuu peal ära, kasutades selleks suurendatud kujuga V2-te ?

Igatema muhe vaatamisvärk, muud ei tiksu küll medagi näppude alt lagedale....esialgu vähemalt.

AAGA siiski - ehkki algus võib tunduda tänapäeval igavana, hakkab tõsisem jant pihta niipea kui maast lahti saadakse.
Kosmose stseenid on väärt iga nende alla pandud senti ja - krt - ma olen jupimat aega seletan'd, et igasugused 3D, 4D, 5D graafikad on igavad ning surnult sündinud ettevõtmised, sest nad ei saavuta kunagi seda taset, mille veab välja ainul üks korralik akvarellmaal.

Kuul olles tehakse veel rohkem tsirkust, järgneb igavavõitu " jätke mind maha mehed- ma ohverdan ennast teie eest" stseen ja ainuke pettumus on seoses maale tagasi laskumisega.

Kusjuures ma tõesti ootasin seda alates vilmi esimesest veerandist ja.... KRT - nii ikka ei tohi, aga ju siis sai eelarve mannerg tühjaks.

Aga jeh, tehke mis tahate - sätendab see rakett küll, aga mina oleks sell'al elades eelistanud ühe teatud sorti- punki viljeleja poolt vä'lapakutud "kahurikuuli".

Kuna tekst tuli tiba lühike, siis räägin ka filmi stooritraadi ära.

Stoori (Spoiler? - vaevalt)

Teadlasele, kelle pre-filmine ja filmialguse suurim õnnestumine on olnud miljonite taalade aatomiteks purustamine, tehakse ettepanek hakata Kuu vallutamisprogrammi peafüüreriks.
Probleem on suur- nimelt on siililegi selge, et juhtpositsiooni maailmas saavutab see riik, kes esimesena suudab Kuu pinnase siloauke täis puurida.
Loomulikult leitakse ka, et moraalne õigus ja kohus on selleks siiski ainult Ameerikal - miks, jäetakse suh't selgitamata, kuna "külm sõda" polnud veel õigeid tuure üles vötnud.
Kahjuks aga on Ameerikamaa valitsus absoluutselt võõras igasugusest imperialismist ning ei taha sellisest reetlikust programmist kuuldagi.
Seega tehakse vaba kapitali maal asi ära suurinvestorite toel ning hoolimata U.S.A. valitsuse ennastsalgavatest ja seaduslikest katsetest projekt peatada, suudetakse kogu kupatus siiski vastu taevast saata ja tegelikult isegi veits kõrgemale.

Eeldatavaks sõidutrajektooriks :
Maa -
kosmos(Min.)
- Kuu(Ok!)
- Maa(Lets see...)



Hinnangus Objectivus
:


Tapan-oma-aega-vilmina: 3,5/5 e. nöuab siiski valmistumist, päris ajatapukaga tegemist pole.
Ulme-Propagandafilmina: 5/5 e. kuradima hea ulmekas, kajuks olen kuradima vale generatsioon selle vaatamiseks, aga propagandat on mehiselt ja see ei ole veel "puust ette ja punaselt" stiilis. :)

Pohmelliga? (+0) - Kala ei ole ja liha on ka otsas!
Kokku: 8,5/11 e. kõlbab DRip-ina omada, tasub vaadata ja kellegile DVD kinkimine tuleb rohkem kui kõne alla... ain't ise vaadake, kus't te selle hangite.

Space Technology

Ka avalikkus ei taha kuu vallutamisest kuuldagi!

Oh häda!
Viimasel hetkel saab valitsus ülemkohtu nõusoleku
KUUPROGRAMMI PEATAMISEKS!
Ei jõua sa sunnik kuhugi - vaba teadust ei saa peatada!


"Good bye Mother Earth"

Magnetjunnidega saapad aitavad kaaluta oleku puhul!



No comments: