Monday, December 14, 2009

Tervistkahjustav uudis! Nõrganärvilistel mitte lugeda!



Soprano virutas filmiveebi foorumisse üles säänse uudise, ilma , et sealjuures oleks olnud mingeidki hoiatusmärke või mõnda muud viidet sisu tervistkahjustavale toimele.

Võtan siis selle pommuudise kokku: ebatervete filmide välja paiskamisega tuntust kogunud Mel Gibson on otsutanud, et visuaalse vaimuhaiguse täiskomplekt siin maailmas ei ole veel grammijagugi sealmaal, kus see olema peaks ning selle saavutamiseks teeb ta filmi - nüüd see tuleb (!!!!!!) - viikingitest!

Et tulemus saaks täpselt nii võigas nagu tema eelmiste filmide kogukupatus, siis on ta kaasanud sinna veel stenaariumi kirjutama ühe nõmedaima viimase kümne aasta jooksul tehtud ajaloolise sõjafilmi, ehk Kingdom Heaven-i, stsenamehe - William Monahan-i.
Ainukesed, aga pisikesed lootuskiired on peaosatäitjaks valitud Leonardo DiCaprio ja produtsendi tooli istuv Graham King.

Kinematograafilise pederastia nimeks saab võimalik, et "Penetration", aga esialgu on kõik veel lahtine.

Oeh...
Lisa1: Tegin selleteemalise küsitluse, mis asub üleval paremas nurgas. Küsimus ja vastusevariandid on lihtsad ning sellele vastamine võtab ära maksimaalselt kolm sekundit teie elust - tõestatud suure imetaja peal.

Uudise täispikk tekst on siin....

Pildil proovib Mel Gibson selga, tema isiklike näpunäidete järgi ja ekstra Penetratsiooniks valmistatud Meliikingiturvist.


6 comments:

triintaada said...

Seda ka veel vaja... Mis sellel Mel Gibsonil viga on? Tahaks näha, kuidas ta viikingite maine pekki keerab...

Kalmsten said...

MA EI TAHA NÄHA!!!!

Ma arvan, et Mel Gibson peaks enne sellise aukartustäratava projekti ettevõtmist natuke puhkama ja rohkem inspiratsiooni koguma - näiteks Odini kombel puu küljes tolknema...noh alustuseks paarsada aastat ja kui inspiratsiooni ei ole ikka veel piisavalt kogunenud, siis kasvõi kauem....

triintaada said...

Tal on põhimõte: "Milleks oodata ja asja uurida, kui saab kohe kõik vussi keerata??":D

Kalmsten said...

Muhhahhahahaa...
Arvestades, et ta on võtnud ajaloolisi karaktereid ja siis nende isikut tundmatuseni muutnud(solkinud), tuleb film Erik Punasest, kes on Rooma paavst, aga satub kogemata viikingikülla ja hakkab seal teiste viikngipoistega vikerkaarevärgensit ajama....

Soprano said...

"Kinematograafilise pederastia nimeks saab Inception."
Vale info. See on üks teine vilm.

Hea pilt!

Kalmsten said...

õige jah, see on DiCapi film- tahtsin kirjutada Penetration, aga mõte oli sassis :(

Tänud ja Sry.

Pilt on hea neh, umbes kümme sekundit koostamist ja kõva kaks minutit jebimist selle alla saamisega.... :)