Friday, October 9, 2009

Coming Soon! "Eight Legged Nazis From The Deepest Throat"

MNC FILMS and VIOLENT SEX productions persentas : "Eight Legged Nazis From the Deepest Throat."

Tulekul kunagi.
Esialgu on valmis ainult vilmi eelstoori ja min põhistoori, panen selle seia alla kirja, et võiksite kohe veenduda selle geniaalsuses ja asuda rahastamisega tegelema!

Eelstoori und stoori:

1941. aastal saadeti ekspeditsioon kõige sügavamasse Põhja-Jäämere sügavikku nimega Deepest throat, et merefauna hulgas natsionalismi üliideed propageerida.
Peamine sihtgrupp olid hiidkaheksajalad, kes olid ürgjäässe külmunud ürg -hiid-tentäclemonstäri ..ee... kombitsate külge.
Teadlased suunasid der Übermaschine abil nende ajudesse kõik vajalikud teesid ja dogmad, kuid tänu laeval tekkinud armukolmnurgast tekkinud kähmluse läbi tekkinud õnnetusele külmusid nad ise ka jäässe.
Aastaks 2019 on kliimasoojenemine tinginud ürgjää sulamise ning hirmuäratavad natsistlike kaheksajalgade hordid pääsevad vabadusse ja alustavad hävitavat pealetungi inimkonna "kaheksajalastamise" nimel.

Samadel asjaoludel, kuid hiljem, pääsevad vabadusse ka teadlased ning nüüd on nende ülesanneteks lahendada lahendamata armukolmnurk, äratada kiimas ürg-hiid-tentäclemonstär ning tema abiga peatada kohutavate sündmuste kulg, mille nad ise kunagi vallandasid.


Teadlaskampa kuuluvad säänsed tegelased -
Esimene ohver,
RYU - nindza,
Tom-Bill Bull e. identiteedikriisis indiaani-kauboi,
Cumshot Mc e. gängstaräpparist neeger,
naine No. 1 (tissidega),
naine No.2 (kõnevõimega),
naine No. 3 (pardakoristaja ja mehhiklasest prostituut),
SS- scharfürher Hiltre e. necro homoseksuaalne ja süüfiliitikust triikrauamõrvar,
Garry Rotten - väike prillide ja armiga nohik-poiss
ning
mees maskis ja obesega.
+
vormitäiteks on hunnik roosade, punaste ja siniste juustega suuresilmseid mini-miniseelikutes tüdrukuid, kelle on ainult üks otstarve*.

Kõigis peaosades Henrik Normann!
Inimtegelasi mängivad Chuck Norris ja näitlejad .

Nuuh.....väegeff vai mes ?

Ootan koostööpakkumisi kõigilt v.a. Kole-Jaanus, kuna too tahab naguinii oma Steam-punk Stalinit sisse tuua, aga ega ma säästumarketi jaoks vilmi ei tee.

Sponsorshipile saab registreeruda profiilist email-i saates, kommentaariumis või tänavapial.


Special thanks läheb Zinera-le, kelle väga-väga kaudsel kaasabil ma selle cenaariumio grande peale tulin. Ok, ma tunnistan, et Dod Sno pole minu natsi-kaheksajalgade(C/R) vilmi odav plagiaat, kuna see on siiski tehtud enne tänast.

*
Üleval paremal on hentai teemaline poll, kus võite vastata ammu avalikkuse huvi pälvinud küsimusele.


2 comments:

triintaada said...

omg:D Sellest tuleks tõsine kaasahitt, ja mingit märgatavat seost Dod Sno'ga pole küll märgata... Ma võin näitleja olla, nt Esimene Ohver või suvaline laip:D

Kalmsten said...

Sa Chuck Norrist ei taha mängida, see igises midagi kubemest mis pidi ratsutamisest valus olema.... et oleksid nagu Chuck-i kaskadöör ja dublant ???